Ekmeğe bir zam daha geldi. Ekmek fiyatları uçuşa geçti. O kentte ekmeğe yüzde 25 zam

İstanbul, Ankara, Bolu... Ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Simit de zamdan nasibini almıştı. Adana'da ekmeğe zam geldi. Zam oranı yüzde 25 olarak açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Ekmeğe bir zam daha geldi. Ekmek fiyatları uçuşa geçti. O kentte ekmeğe yüzde 25 zam

Asgari ücrete yüzde 54.5 zam gelmesinin ardından ekmek ve simit fiyatları da zamlandı. Türkiye'nin dört bir tarafında ekmek fiyatları yükselmeye devam ediyor. Ekmek fiyatlarının artmadığı illerde ekmeğin gramajı ile oynanıyor.

Mega kent İstanbul'da ekmek fiyatlarına geçen hafta zam gelmişti. İstanbul'da ekmeğin kilogram fiyatı yüzde 28,9 zamlanarak 25 TL'ye çıktı. Böylece, İstanbul'da halihazırda 260 gram ekmeği 5 TL'den satan fırıncılar, 200 gram ekmeği 5 TL'den satmış olacak. Ekmek 6 liraya yükselecek. Ekmeğe bir zam haberi de Ankara'dan geldi. Yüzde 25 zam kararı sonrası ekmek 5 TL’ye çıktı. Yeni ekmek fiyatı, 10 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olacak.

İstanbul'da diğer illerde olduğu gibi ekmek fiyatının ardından simit fiyatları da zamlanmıştı. Simit fiyatları 7.5 liradan başlıyor.

Ekmeğe bir zam haberi de Adana'dan geldi. Adana Fırıncılar Odası tarafından alınan karar ile Adana’da 4 liradan satılan ekmeğin fiyatı, yüzde 25’lik zamla 5 lira oldu.

Adana'da ekmeğe gelen zam bugünden itibaren geçerli olacak.

Fırıncılar ekmek fiyatının Haziran ayında 10 liraları görebileceğini belirtirken zammın nedeni olarak ise artan maliyetleri gösterdiler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin