Ekim ayında en çok hangi diziler konuşuldu?

Ajans Press, Eylül ayının televizyon raporunu çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Ekim ayında en çok hangi diziler konuşuldu?

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan dizileri belli olurken, yeni sezon startı veren dizilerin reyting yarışı nefesleri kesti.



Eylül ve Ekim ayları hiç kuşkusuz ekranların ve izleyicilerin iple çektiği, birbirinden iddialı projelerin reyting yarışında boy gösterdiği bir dönem. Dizi sezonunun açılmasıyla beraber, ekranlarda boy gösteren yapımlar hakkında birçok haber yazılı basına yansıdı.



Ajans Press, Ekim ayının televizyon raporunu çıkardı. Ajans Press’in gerçekleştirdiği medya incelemesine göre, dizi sezonunun açılmasıyla beraber ekranlarda yaşanan hareketliliğin medyaya da yansıdığı görüldü.



atv dizileri iki aydır zirvede



Ajans Press ve PRNet tarafından gerçekleştirilen yazılı basın incelemesine göre; Ekim ayında hakkında en çok haber yapılan dizinin, 174 yazılı basın haberiyle atv’de yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olduğu görüldü. FOX'un yayımlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çeken yapımı Mucize Doktor, Ekim ayında 127 yazılı basına haberine konu olarak ayın en çok konuşulan ikinci yapımı olmayı başardı. atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 119 yazılı basın haberiyle üçüncü sıraya yerleşirken, Eylül ayının birincisi Sen Anlat Karadeniz Ekim ayında 97 habere konu olarak en çok konuşulan dördüncü yapım olmayı başardı. Kanal D’nin sevilen dizilerinden Afili Aşk ise 88 yazılı basın haberiyle ayın en çok konuşulan beşinci yapımı olarak listeye girmeyi başardı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin