Efsane Rodeocu reklam yıldızı oldu

Castrol küresel reklam filminin başlangıcını Türkiye’den veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Efsane Rodeocu reklam yıldızı oldu

Türkiye'de 60. yılana giren Castrol, yeni küresel reklam kampanyasına ilk kez Türkiye ekranlarında start veriyor. Castrol, Magnatec markası için hazırladığı küresel reklam kampanyasının dünya prömiyerini Türkiye ekranlarında gerçekleştiriyor. Castrol, otomobil kullanıcıların tercihi Magnatec serisinin ‘tutunma’ özelliğine fantastik bir anlatım ile yer verdiği motor üzerinde rodeo yapan kovboylu reklam filmiyle dikkatleri üzerine çekiyor.



Dünyaca ünlü Yeni Zelandalı Rodeocu Richard Harden’ın oynadığı filmde, Harden motor üzerinde rodeo yaparak Castrol Magnatec’in tutunma gücü ile rodeo arasındaki benzerliğe gönderme yapıyor.



Castrol Türkiye ve Hazar Bölgesi Direktörü Kerim Kermen, yeni reklam filminin startının Türkiye’den veriliyor olmasının Castrol dünyasında Türkiye’ye verilen önemin çok açık bir işareti olduğunu belirtti. Castrol Türkiye olarak ‘Yağın Ötesinde’ sloganı ile 2012 yılını sektör lideri olarak kapattıklarını ifade eden Kermen, Castrol ile özdeşleşen Magnatec’in motorun kritik parçalarına mıknatıs gibi tutunmasından esinlenilen ve motorun üzerinde rodeo yapan gerçek bir kovboya yer verilen yeni reklam filmi ile büyük ses getireceklerine vurgu yaptı.


Etiketler reklam global
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin