Efsane filmin meşhur sahnesi 'Kara Para Aşk'ta

atv'de yayınlanan dizi 'Roma Tatili' filmini anacak.

Google Haberlere Abone ol
Efsane filmin meşhur sahnesi 'Kara Para Aşk'ta

atv'nin başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı 'Kara Para Aşk' dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan bölümü Roma'da geçiyor.



Dizi, Elif ve Ömer'in Roma'nın sokaklarında aşklarına kaldıkları yerden devam edeceği, sinema tarihine de atıfta bulunan sahneleriyle ekrana gelecek.

 

Dizinin çekimleri için İtalya'nın Roma şehrine giden Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in sahnelerinin çekimleri 5 günde tamamlandı. Oyuncular, 'Kara Para Aşk'ın ilk sezonunda da senaryo gereği Roma'ya gitmişlerdi ve Elif Roma'da kara para aklamıştı. 



EFSANE FİLMİN UNUTULMAZ SAHNESİ KARA PARA AŞK'TA

 

Yeni bölümde, Roma’nın tarihi sokaklarını keşfe çıkan ikili romantik dakikalar yaşayacak. İspanyol Merdivenleri’ni ziyaret edip ünlü Roma dondurmasının tadına bakan Elif ile Ömer’in "Gerçeğin Ağzı" (Bocca Della Verita)* isimli tarihi heykelin önünde çekilen sahnelerle de popüler filmi anacak.



Dizide, Gregory Peck ve Audrey Hepburn'un başrollerinde oynadığı, 1953 yapımı "Roma Tatili" adlı filmi anan Elif ve Ömer, kendi hikayelerine yakın buldukları bu anı yaşamak üzere Gerçeğin Ağzı  heykelini ziyaret edecekler. Aşıkların Gerçeğin Ağzı heykelinde yapacakları yalan testi, diiak çeken sahneler arasında yer alıyor.

 

Ay Yapım imzalı, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın senaristliğini Ahmet Katıksız'ın ise yönetmenliğini üstlendiği 'Kara Para Aşk' bu akşam saat 20:00'da atv ekranlarında.



Gerçeğin Ağzı heykeli hakkında: Yalan makinesi olarak kullanıldığına inanılan tarihi heykelin ağzına elini sokan insanın yalan söylediği takdirde heykel tarafından ısırılacağına inanılırmış.



Efsane filmin meşhur sahnesi 'Kara Para Aşk'ta


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin