Efsane aktör hakkında bilinmeyenler bir kitapta toplandı!

Marlon Brando, meğer çok kabaymış. Elizabeth Taylor’ı “poposu küçük olduğu için” reddetmiş. Sophia Loren’e “Nefesin dinazordan bile beter kokuyor” demiş

Google Haberlere Abone ol
Efsane aktör hakkında bilinmeyenler bir kitapta toplandı!

Sinemanın efsanevi oyuncularından Marlon Brando’nun yaşam öyküsünü anlatan Brando’s Smile: His Life, Thought and Work (Brando’nun Gülüşü: Yaşamı, Düşünceleri ve Eserleri) adlı kitap, 1 Temmuz’da yayımlanacak. Oscarlı oyuncunun ölümünün 10’uncu yıldönümünde raflardaki yerini alacak kitap, Brando’nun “hem özel hayatında hem de sanatında yanlış anlaşıldığını” vurguluyor.



Susan L. Mizruchi imzalı biyografi, Brando’nun babasıyla yaşadığı sorunlardan Hollywood’un zirvesinde geçirdiği yıllara ve hayatının yine “pişmanlık içinde” son bulmasına dek kapsamlı bir yaşam öyküsü anlatıyor. Boston Üniversitesi’nde İngiliz Edebiyatı Profesörü olan Mizruchi’ye, Brando’nun varisleri tarafından oyuncunun kişisel arşivine, mektuplarına, kayıtlarına ve senaryo notlarına sınırsız erişim hakkı sunulmuştu. Mizruchi, ekseri “delidolu ve kaba saba” biri olarak zihinlerde yer eden Brando’nun, çocukluğunda yaşadığı ayrılıklar nedeniyle “daha kırılgan” biri olduğunu anlatıyor.



Haberin tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin