Edis ve Çağla Şıkel aşk mı yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Edis ile model ve sunucu Çağla Şıkel önceki akşam Etiler'deki bir mekandan birlikte çıkarken görüntülendi. Gazetecileri karşısında gören Çağla Şıkel ile Edis kendilerine yöneltilen aşk sorularını yanıtsız bıraktı. İkili, ünlü şarkıcının aracına binerek mekanın önünden uzaklaştı. Edis ve Şıkel, kafaları karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Edis ve Çağla Şıkel aşk mı yaşıyor?

Son dönemde isimleri birlikte anılan Çağla Şıkel ile Edis, Etiler'de bulunan bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

ÇAĞLA ŞIKEL İLE EDİS AŞK SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Çağla Şıkel ile Edis, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Basın mensuplarına teşekkür eden Şıkel ile Edis, daha sonra ünlü şarkıcının otomobiline binip oradan ayrıldı.

'ALDATILMA' SORUSUNA VERDİĞİ YANITLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Şıkel, "Aldatıldığın yerde durur musun?" sorusuna "Aldatıldığımı görsem ben burada dakikasında durmam giderim' değil, o kişiyi orada bırakmayı tercih ederim! Ben aldatılmışım gibi hissedersem aldatılırım! Bu bakış açısına sahip olmam kolay olmadı. Bu senin kendini eksik hissetmen, kötü hissetmen, çirkin veya yetersiz hissetmen için bir sebep olacak kadar değerli olmamalı. Öyle bir bırakırım ki inanamazsın" yanıtını vermişti.

Etiketler edis çağla şıkel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin