Edin Dzeko'dan, Milanlı yıldıza transfer telefonu. ''Hemen eşyalarını topla Fenerbahçe'ye gel'' dedi

Yeni sezona görkemli 5-0'lık Zimbru galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'de transferde de hareketli saatler yaşanıyor. Edin Dzeko, Milan'da forma giyen vatandaşı Rade Krunic'i Fenerbahçe'ye getirmek için yıldız isimle telefonda görüştü.

Google Haberlere Abone ol
Edin Dzeko'dan, Milanlı yıldıza transfer telefonu. ''Hemen eşyalarını topla Fenerbahçe'ye gel'' dedi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Moldova ekibi Zimbru'yu 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de ilk resmi maçına çıkan Edin Dzeko performansıyla maça damgasını vuran isim oldu.

Hücum bölgesinde takımını çok iyi yöneten 37 yaşındaki Edin Dzeko, 1 gol ve 2 asistlik performansıyla taraftarın ilk maçtan gönlünü çaldı ve büyük takdir topladı. Transfer için girişimlerini tüm hızıyla sürdüren Ali Koç ve İsmail Kartal'a Edin Dzeko da yardımcı olmaya karar verdi.

VATANDAŞINI TELEFONLA ARADI

Milan'da forma giyen vatandaşı Rade Krunic ile telefonla görüşen Edin Dzeko yıldız isme, ''Hemen eşyalarını topla ve Fenerbahçe'ye gel. Burada inanılmaz bir atmosfer var'' dedi.

Fenerbahçe, Rade Krunic için temaslarını sıklaştırırken 29 yaşındaki ismi kadrosuna katmak için var gücüyle çalışıyor. 2019 yılından bu yana Milan forması giyen Rade Krunic'in İtalyan deviyle sözleşmesi 2025 yılında bitecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin