Edgar Ie'den Trabzonspor'a tepki: Yarı yolda bıraktılar

Sakatlığı sonrası sezonu kapatan ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Edgar le, İspanyol basınına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Edgar Ie'den Trabzonspor'a tepki: Yarı yolda bıraktılar

Trabzonspor'a tepki gösteren Edgar Ie, "Trabzon'da mutluydum, her şey yolunda gidiyordu. Sakatlandıktan sonra bana Türkiye'de ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Önce onay aldım ancak sonrasında Türkiye'de ameliyat olmazsam sözleşmemin feshedileceği söylendi. Beni yarı yolda bıraktılar. "Şu anda bir sözleşmem yok. İspanya'ya dönmeyi de isterim ancak ana fikrim, Avrupa'nın iyi liglerinden birinde bir takım bulmaya çalışmak." dedi.

Kariyerinde daha önce Barcelona B forması da giyen futbolcu, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile karşılaşacağı maçı değerlendirerek, "Şu anda iyi durumda değiller. Lig sıralamasında bu görülebilir. Teknik direktörü değiştirdiler ve Barcelona bundan avantaj sağlayabilir. İşler yolunda gitmediği için orta sıralardalar." sözlerini sarf etti.

Kerem Aktürkoğlu'na övgüler

Sarı-Kırmızılı ekibin başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'na da değinen Edgar Ie, "O yetenekli ve hızlı bir kanat oyuncusu. Çok genç ve teknik olarak çok iyi bir kontra ataklar yapıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin