Edebiyatın önemli isimleri 'kara hafta'da

Tanınmış yazarlar 'Kara Hafta İstanbul' etkinliğinde buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Edebiyatın önemli isimleri 'kara hafta'da

Pera Palace Hotel Jumeirah, ünlü yazar Agatha Christie'nin doğumunun 125. yılı şerefine 22-24 Ekim tarihleri arasında Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan 'Kara Hafta İstanbul' etkinliğine ev sahipliği yapacak.



Tüm dünyada büyük bir ilgiyle takip edilen polisiye festivalleri, bu yıl ilk defa Türkiye'de Pera Palace Hotel Jumeirah'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek. 



Kültürlerarası birlikteliği, katılan ünlü yabancı yazarlar ile de zenginleştirecek olan festival kapsamında bir çok sürpriz etkinlikler düzenleniyor. Bu sürprizlerden en önemlisi ise Agatha Christie'nin torunu Matthew Prichard'ın festivale katılması olacak.



'Kara Hafta İstanbul' Pera Palace Hotel Jumeirah'ta dünyaca ünlü yazarları da ağırlayacak.



'Kara Hafta İstanbul' etkinliği kapsamında söyleşi yapacak yazarlar arasında Türkiye'nin en önemli polisiye yazarlarından Ahmet Ümit ve Celil Oker bulunurken, İngiltere'den Alexander McCall Smith, Amerika'dan Leslie Klinger, İtalya’dan Roberto Costantini ile Kolombiya'dan Mario Mendoza Zambrano da katılım gösterecek.



Pera Palace Hotel Jumeirah'ta etkinlik kapsamında cam fanuslar içerisinde polisiye romanlar sergilenirken, katılan yazarlar Beyoğlu'ndaki kitapcılarda imza etkinliklerine katılacak.Tüm etkinlikler halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek ve etkinliklere dair tüm detaylar #blackweekturkey hashtag'iyle sosyal medyada paylaşılabilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin