Eda Taşpınar'ın cami pozu olay çıkardı. '#EdaTaşpınarHaddiniBil' mesajları ortalığı ayağa kaldırdı. Eda Taşpınar'a soruşturma açıldı!

Eda Taşpınar camide objektif karşısına geçti. Taşpınar'ın camiye ayakkabı ile girdiği görüldü. Cami içerisindeki seksi poz tepki çekti. Taşpınar, çekilen fotoğrafını "Mutlu yıllar sevgililerim" notuyla yayınladı. Taşpınar'ın fotoğrafı tepki çekti. Taşpınar da fotoğrafı sildi. Yaşananların ardından '#EdaTaşpınarHaddiniBil' etiketi ile binlerce mesaj atıldı. Olayların ardından Taşpınar'a soruşturma açıldığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Eda Taşpınar'ın cami pozu olay çıkardı. '#EdaTaşpınarHaddiniBil' mesajları ortalığı ayağa kaldırdı. Eda Taşpınar'a soruşturma açıldı!

Eda Taşpınar son paylaşımıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Yeni yıl paylaşımı tepki çeken Eda Taşpınar söz konusu fotoğrafı hemen kaldırdı.

CAMİ POZU PAYLAŞTI

Yaklaşık 600 bin takipçisi bulunan Eda Taşpınar sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafla gündem oldu. Camide bir fotoğrafını paylaşan Taşpınar, "Mutlu yıllar sevgililerim" notunu düştü.

İşte o fotoğraf:

Eda Taşpınar'ın cami pozu olay çıkardı. '#EdaTaşpınarHaddiniBil' mesajları ortalığı ayağa kaldırdı. Eda Taşpınar'a soruşturma açıldı!

O fotoğrafta Taşpınar'ın ayakkabılı olduğu ve seksi şekilde sandalyeye oturduğu görüldü. Yaşananların ardından '#EdaTaşpınarHaddiniBil' etiketi ile binlerce mesaj atıldı.

Eda Taşpınar'ın cami pozu olay çıkardı. '#EdaTaşpınarHaddiniBil' mesajları ortalığı ayağa kaldırdı. Eda Taşpınar'a soruşturma açıldı! - Resim : 2

TEPKİLER GELİNCE KALDIRDI

Taşpınar paylaşımını gelen yorumların ardından kaldırdı. Tartışma yaratan fotoğrafın ardından Taşpınar'dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz haftalarda da sosyal medyada bir video dolaşıma girmişti. Videoda camide nikah kıyıldığı ve pasta kesildiği görülmüştü.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI 

Eda Taşpınar’ın sosyal medyada cami içerisinde çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re’sen soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından sosyal medya ve internet haber sitelerinde Eda Taşpınar'ın cami içerisinde çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin yapılan haberler nedeniyle TCK 216. madde kapsamında resen soruşturma başlatılmıştır.” denildi.

 Eda Taşpınar kimdir?

Eda Taşpınar 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü’nde geçmiştir. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleşmişlerdir. Boca Raton’da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye gelmiş ve Robert Koleji’nde eğitimine devam etmiştir. Ancak son senesinde ayrılmıştır. London College of Fashion’da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra’da Central School of St.Martins’de de moda eğitimi almıştır.

Okul bitince bir sene daha Londra da kalıp sonrasında İstanbul’a geri dönmüştür. Eda Taşpınar’ın babası Teoman Taşpınar, Moda Deniz Kulübü’nün başkanıdır. Eda Taşpınar’ın İsveç asıllı annesi Suzan Yontun'dur. Adnan Taşpınar amcasıdır.

Eda Taşpınar'ın cami pozu olay çıkardı. '#EdaTaşpınarHaddiniBil' mesajları ortalığı ayağa kaldırdı. Eda Taşpınar'a soruşturma açıldı! - Resim : 4

Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltıraşı Kenan Yontun, Eda Taşpınar’ın dedesidir.
Londra’da Central School of St. Martins’de okurken Armani, Vivienne Westwood, Stella McCartney ve Maxmara gibi dünyaca ünlü markalarla çalışan Eda Taşpınar, moda haftalarında da yer aldı. Editörlere asistanlık da yapan Taşpınar, eğitimi sonrası ayakkabı ve çanta tasarlamaya başladı.

Eda Taşpınar, 2012 yılında kendi şirketi olan Yıldız Dükkânı’nı kurmuştur ve kendi adını taşıyan markası altında güneş yağları, atkuyruğu bitkisi şampuanı ve vücut şampuanı, doğal at kılı fırçası gibi kozmetik ürünleri Türkiye çapındaki kozmetik zincir ve eczanelerde piyasaya sürmüştür. Kendi ürünlerini üretip satan Eda Taşpınar ürünleri ile yankı uyandırmıştır.

Eda Taşpınar'ın cami pozu olay çıkardı. '#EdaTaşpınarHaddiniBil' mesajları ortalığı ayağa kaldırdı. Eda Taşpınar'a soruşturma açıldı! - Resim : 5

Eda Taşpınar ürünlerini yurtdışında da takipçileri ile buluşturmuştur. Eda Taşpınar şirketinin vizyonunu “kadınları mutlu etmek” olarak belirlemiştir. Türkiye’de önde gelen markalarına özel aksesuar ve giyim koleksiyonları hazırlamıştır ve hazırlamayı sürdürmektedir. Tasarımcı olarak ürünlerini paylaşmaya devam etmektedir.

Eda Taşpınar, televizyon kariyerine CNN Türk’te yayınlanan Trendikon programı ile başlamıştır. Eda Taşpınar aynı zamanda 30 Ekim 2010 tarihinde Show Tv’de Acun Ilıcalının düzenlemiş olduğu “Yok Böyle Dans” adlı dans programına da katılmıştır.

Etiketler Eda Taşpınar cami
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin