Ece Üner'den 7 gazetecinin istifası sonrası ilk açıklama

'Ece Üner ile Susma' programında 7 gazetecinin istifa ettiği ortaya çıkmıştı. İstifaların ortaya çıkmasından sonra Ece Üner sessiz kalmıştı. Yapım şirketi Bloom Medya açıklama yapmış, yapılan açıklamada istifalara değinilmemişti. Ece Üner'den 7 gazetecinin istifası sonrası ilk açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ece Üner'den 7 gazetecinin istifası sonrası ilk açıklama

'Ece Üner ile Susma' programında 7 gazetecinin istifası ile deprem yaşanmıştı. Gazetecilerin istifa nedeni olarak; olayların manipüle edilmesi ve reyting uğruna çarpıtılması iddiaları gösterilmişti.

Ece Üner istifa iddialarına Susma programında bir cevap vermedi. Günler sonra Üner konu ile alakalı sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Üner, ekibi ile fotoğrafını paylaşıp, “Tam kadro yola devam” diye yazdı, kalp emojisi kullandı.

Ancak, Üner'in paylaştığı fotoğrafta daha önce ekipte olan ve istifa eden 7 gazeteci yer almadı.

İşte Ece Üner'in o paylaşı:

Ece Üner'den 7 gazetecinin istifası sonrası ilk açıklama

Programın yapımcılığını üstlenen Bloom Medya da yaptığı açıklamada istifalara değinmeden şu ifadeleri kullanmıştı:

Bloom Medya olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile susma Programı hakkında dün bazı haber mecralarında yayınlanan asılsız iddialardan büyük hoşnutsuzluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Programda yer alan konular, içeriğimiz gereği katılan kişilerin kendi iddialarını ve yaşadıklarını yansıtmaktadır. programımzda hiç bir şekilde manipülasyona yer verilmemektedir. Bu durum zaten gerçek kişi ve olayların yer aldığı programımızın içeriğine ters düşmektedir. Yapılan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını önemle belirtmek isteriz.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin