Ece Üner ile tv100 Ana Haber bu akşam başlıyor! 'Bu hikayenin başrolünde siz varsınız, sizin sesiniz olmak için geliyoruz'

Ekranların sevilen ve başarılı yüzü, haber spikeri, gazeteci Ece Üner, artık tv100’de. Ece Üner ile tv100 Ana Haber, bu akşam 19.00'da başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ece Üner ile tv100 Ana Haber bu akşam başlıyor! 'Bu hikayenin başrolünde siz varsınız, sizin sesiniz olmak için geliyoruz'

Bu akşam izleyicisiyle buluşacak olan Ece Üner, “Bu hikayenin başrolünde siz varsınız, sizin sesiniz olmak için geliyoruz” diyor.

“Türkiye’nin yeni yüzü’ sloganıyla yayın hayatına önemli transferler ile devam eden tv100, Ana haber bültenini deneyimli bir isme teslim etti. Ece Üner, 16 Ocak’tan (bugün) itibaren hafta içi her gün, tv100 Ana haber bülteninde izleyicisi ile bulaşacak.

'YÜZDE 100 HAKİKATİN SESİ' VURGUSU

tv100 Haber Koordinatörleri ve ekibiyle, yeni kanalı tv100’de olmanın heyecanını yaşayan ve izleyicileri ile buluşmak için gün saydığını belirten Üner, “Yüzde 100 sizin sesiniz olmaya geliyoruz. Güçlü, cesur ve kararlı… Hakikatin gözünün içine bakmaya geliyoruz, sizin yüzünüze bakabilmek için… Biliyoruz; sadece söylediklerimizden değil sustuklarımızdan da sorumluyuz! İşte bu yüzden yüzde 100 sizin sesiniz olmaya geliyoruz” diyor.

Ece Üner ile tv100 Ana Haber, bu akşam 19.00'da başlıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin