Ece Sükan kimdir. Ece Sükan kaç yaşında? Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy sevgili mi. İşte Ece Sükan hayatı

Ece Sükan'ın adı Çağatay Ulusoy ile anıldı. Aşk haberlerinin ardından Ece Sükan'ın kim olduğu merak edildi. Peki Ece Sükan kimdir? Ece Sükan kaç yaşında? Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy sevgili mi? Ece Sükan 8 Şubat 2014 tarihinde moda tasarımcısı Ümit Benan ile ABD'de evlendi. İkili 2017 yılında yollarını ayırdı. İşte Ece Sükan hayatı.

Google Haberlere Abone ol
Ece Sükan kimdir. Ece Sükan kaç yaşında? Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy sevgili mi. İşte Ece Sükan hayatı

Ece Sükan 1 Ocak 1997 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Serpin Sükan eski bir tiyatrocu, babası ise inşaat mühendisi ve işadamıdır.

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde alan Ece Sükan Ankara Devlet Opera Balesi'nde 3 yıl bale eğitimi aldı. Burada 2 yıl tiyatro oyunlarında yer alan Ece Sükan öğrencilik döneminde bir radyoda djlik yaptı. Mezun olduktan sonra İstanbul'a giderek modellik kariyerine başladı.

Ece Sükan 1998'de katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü oldu. 1998 itibarıyla profesyonel mankenliğe başladı. NewYork'da Fashion Institute of Technology okulunda eğitim aldı.

ECE SÜKAN HAYATI

Ece Sükan çocukluk yıllarında TRT'de Kayahan'la Cumartesiden Cumartesiye isimli programda sunuculuk yaptı. Uzun Çoraplı Pippi, Susam Sokağı gibi çizgi filmlere seslendirme yaptı.

Editörlük kariyerine 2000'de Marie Claire dergisinde moda üzerine yazarak başlayan Ece Sükan, birçok dergi ve firmalara moda editörlüğü yapmaya devam ediyor. 2009-2012 döneminde Vogue Türkiye dergisinin moda danışmanlığını üstlendi. Milano'da Trussardi'nin de moda danışmanlığını yaptı.

2004 yılında dizi oyunculuğun başladı. Oyunculuğun yanında reklam tecrübesi de bulunuyor. 

Ece Sükan, 2004 yılında dizi oyunculuğuna başladı.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin