Ece Ronay’dan sonra Aygün Aydın da ifşaladı! Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında?

Aygün Aydın’dan Mehmet Ali Erbil ile ilgili bir taciz iddiası daha geldi. Geçtiğimiz hafta Erbil ile olan konuşmalarını yayınlayan Ece Ronay’dan sonra, Aygün Aydın da Erbil’in tacizini açıkladı. Hakan Sabancı ile olan birlikteliği ile gündeme gelen Aydın, bu kez de taciz iddiasıyla konuşuldu. Erbil’in yıllar önce bir arkadaşını taciz ettiğini ifade eden Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Ece Ronay’dan sonra Aygün Aydın da ifşaladı! Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında?

Aygün Aydın da Mehmet Ali Erbil’i ifşaladı. Ece Ronay’ı taciz etmesi ile gündeme gelen Mehmet Ali Erbil’e bir darbe de Aygün Aydın’dan geldi. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla tanınan Aygün Aydın, yıllar önce Erbil’in bir arkadaşını da taciz ettiğini öne sürdü. Peki, Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında ve nereli?

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, geçtiğimiz hafta Instagram hesabından paylaşımlar yaparak ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı ses kayıtlarını ve mesajlarını ifşa etti. Hakkındaki taciz iddialarından sonra Ronay, Erbil ile ilgili olarak suç duyurusunda bulundu.

"ARKADAŞIMIN ETEĞİNİN ALTINDAN ELİNİ SOKMUŞTU"

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Aygün Aydın da, mesajları ifşa olan Erbil hakkında taciz iddiasında bulundu.

Ece Ronay’dan sonra Aygün Aydın da ifşaladı! Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında? - Resim : 2

İfşalarından sonra Instagram hesabından Erbil'in fotoğrafını paylaşarak bir paylaşım yapan Aydın, "Bu adamın sapık olduğunu camiadaki herkes bilir. Lise yıllarında arkadaşımla Nişantaşı'nda kahve içerken yan masamızda oturup arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu. İkimizde şok olmuştuk. Kız 3 gün kendini toplayamamıştı. Şimdi evli ve mutlu çok şükür bu yüzden isim vermeyeceğim. Ama bu ve benzeri insanları hayatımda çok gördüm. İnsanlar bu tipleri hep sıvazlar sonra dalga geçer gibi kadın haklarından söz ederler. İki yüzde insanlarla dolu toplumumuz ne yazık ki" dedi.

AYGÜN AYDIN KİMDİR?

Ece Ronay’dan sonra Aygün Aydın da ifşaladı! Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında? - Resim : 3

Aygün Aydın 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Ece Ronay’dan sonra Aygün Aydın da ifşaladı! Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında? - Resim : 4

Beykent Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünden mezun olan Aygün, Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli'nin "Şeker" klibinde oynadı.

“Bu Tarz Benim” adlı moda programa da katılan Aygün, aynı zamanda pek çok dizide de rol aldı.

Ece Ronay’dan sonra Aygün Aydın da ifşaladı! Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında? - Resim : 5

Son olarak Hakan Sabancı ile mesajlarını ifşa ederek magazin gündeminin dikkatini çeken Aydın, şimdi de Mehmet Ali Erbil hakkında bir taciz iddiasıyla gündeme geldi.

Ece Ronay’dan sonra Aygün Aydın da ifşaladı! Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında? - Resim : 6

Aydın şu anda kendi işinin başında ve pek çok ortaklık yaparak öğrencilere de iş imkanı sunmaktadır.

AYGÜN AYDIN OYNADIĞI DİZİLER

Ece Ronay’dan sonra Aygün Aydın da ifşaladı! Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında? - Resim : 7

  • Kırmızı Oda
  • Bay Yanlış
  • Menajerimi Ara
  • Yasak Elma
  • Muhteşem Yüzyıl: Kösem
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin