Ebru Yaşar’dan sürprizli canlı yayın!

Son şarkısı “Kalmam” 2 haftada 7 milyondan fazla dinlenen ünlü sanatçı Ebru Yaşar, instagram’dan canlı yayın yaptı. Ebru Yaşar canlı yayınında Okan Bayülgen ve Bilal Sonses'i de ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Yaşar’dan sürprizli canlı yayın!

Son şarkısı “Kalmam” 2 haftada yaklaşık 7 milyon kez dinlenen ünlü sanatçı Ebru Yaşar, instagram’dan canlı yayın yaptı. Büyük ilgi gören yayını muhteşem sesiyle söylediği şarkılarla renklendiren Yaşar, “12 gündür evde karantinadayım. Her şerden bir hayır çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Birbirimize moral vermemiz, destek olmamız lazım. Dünya kendine reset attı. İnşallah bundan sonra insanlar daha bilinçli yaşar” dedi.

Evde zamanının nasıl geçtiğini de anlatan Yaşar, baş ucunda olan “Veda”, “Annelere Masallar” ve “Ayraşehri” kitaplarını gösterdi ve “Ben de sizler gibi evde vakit geçiriyorum. Arkadaşlarımı çok özlüyorum. Sıradan şeyler bile ne kadar kıymetliymiş. Eni konu bir ev hanımı olduk. Mutfaktayım, börek çörek yapıyorum” şeklinde konuştu. Ünlü sanatçı, Diyarbakır Bismil’den mesaj atan ve sevgisini dile getiren bir hayranına “Yengenizim, ben de sizi çok seviyorum” diye konuştu. Kader adlı bir takipçisinin “Bana bir kere Kader der misiniz?” isteği üzerine ünlü sanatçı “Tabii ki derim.. Benim de görümcelerimden birinin adı Kader” cevabını verdi.

Ebru Yaşar'dan hayranlarına teşekkür

“Kalmam” şarkısının çıktığı ilk günden itibaren youtube trendlerde yer aldığına dikkat çeken ünlü sanatçı şöyle konuştu:

“Kalmam dinleyicilerimden hemen karşılığını aldı. Çıktığı günden beri beni trendlerde tuttunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Benim dinleyicilerimin her zaman en iyi yorumu hak ettiklerini düşünüyorum. Onları her zaman özel bir yere koymaya çalışıyorum. Şimdi de yeni albüm hazırlığı yapıyorum. Güzel bir hareketli şarkı hazırlıyorum. Ama kolay olmuyor. Bakıyorum, şarkının bana yakışmasına önem veriyorum.”

Ebru Yaşar: Sevdiğim sanatçı büyüklerim oldu ama örnek aldığım kimse olmadı

“Bu güne kadar çok sevdiğim sanatçı büyüklerim oldu ama örnek aldığım kimse olmadı” diyen Ebru Yaşar, bir takipçisinin “Kalmam” şarkısında yer alan “Bir kadeh içip gideceğim” sözlerine de atıfta bulunarak “Bir kadeh içemeyenler ne yapacak?” sorusuna da “Süt için, ayran için, bir kadehe her şey sığar. Oradaki bir kadeh lafının bir derinliği var” yanıtını verdi.

Okan Bayülgen’in İnstagram ile sınavı

Ebru Yaşar, gelen yoğun istek nedeniyle sohbet etmek istediği yakın dostu Okan Bayülgen’i bir türlü canlı yayına alamadı. Sanatçı, sonunda başka bir telefondan  görüntülü aradığı Bayülgen’le neşeli bir sohbete imza attı ve “Evlere biraz neşe vermek istedim. Çünkü çok sıkılıyoruz” dedi. Esprileriyle canlı yayını izleyenleri güldüren Bayülgen de “Sırf seninle canlı yayında sohbet etmek için telefonuma instagram indirdim. Sana yüzlerce kez istek gönderdim. Elim ıslaktı. Evde ilk kez nohut pilav yaptım ama bir daha instagrama girmem. Nefret ettim” diyerek espirileri sıraladı...

Canlı yayında muhteşem düet

Ebru Yaşar canlı yayında Okan Bayülgen’in yanı sıra dinlenme rekorları kıran “Kalmam” şarkısının bestecisi Bilal Sonses’le de sohbet etti. Ünlü sanatçı son dönemin başarılı bestecisi Sonses’le “Kalmam” şarksında düet yaptı.

Ebru Yaşar'dan Bakan Fahrettin Koca, sağlık çalışanları ve vatandaşlara mesaj

Yaşar, canlı yayını, Tüm sağlık çalışanlarına minettarım. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’dan hayırlı haberler bekliyoruz. Hayat evde güzel. Evde kalın” mesajıyla bitirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin