Ebru Yaşar bayram konseriyle fırtınalar estirdi! "Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız"

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Ramazan Bayramı’nda çok konuşulan konserlere imza attı. Bayramın ilk günü Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşan başarılı sanatçı, bayramın ikinci günü İstanbullu hayranlarıyla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Yaşar bayram konseriyle fırtınalar estirdi! "Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız"

Ebru Yaşar bayramın 1. gününde Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sevenleriyle buluştu. Başarılı sanatçı konser alanını dolduran hayranlarına unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı. Sahnede zarafeti ve eşsiz sesi ile devleşen Yaşar yine tam not aldı.

Ebru Yaşar bayram konseriyle fırtınalar estirdi! "Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız"

Ebru Yaşar, sahneden bayram mesajı verirken, “Ne mutlu bize bir bayramı daha beraber karşılıyoruz. Çok üzücü ve kırgın günlerden geçtik, geçmeye devam ediyoruz. Ama yaralarımızı hep beraber saracağız inşallah. Önce depremi yaşadık sonra ibadet Ramazan ayını geçirdik. Biz de arkadaşlarımla beraber uzun süre sonra sahnedeyiz. Hem beraber bayram kutlayacağız hem de beraber yaralarımızı saracağız. İyi ki sizlerle beraberiz. Daha güzel bayramlarda buluşmak üzere…” ifadelerini kullandı. Konser sonunda hayranlarının yoğun isteğiyle sahnede yarım saat fazla kalan Yaşar, konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Ebru Yaşar bayram konseriyle fırtınalar estirdi! "Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız" - Resim : 2

İSTANBUL’DA BAYRAM EĞLENCESİ

Başarılı sanatçı bayramın ikinci günü ise Maslak 1453 Yeni Gazino’da İstanbullu sevenleriyle buluştu. Yaşar sahne performansı ve repertuarı ile bayramda da yine çok konuşuldu.

Ebru Yaşar bayram konseriyle fırtınalar estirdi! "Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız" - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin