Ebru Şallı'nın yeni sevgilisi evli çıktı!

Şallı'nın Bodrum'da lüks bir teknede el ele görüntülendiği yeni sevgilisinin kimliği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Şallı'nın yeni sevgilisi evli çıktı!

Ebru Şallı'nın yeni aşkı, Kuveyt Emiri'nin Türkiye’deki parasını yöneten ve evli olduğu iddia edilen Uğur Akkuş çıktı. Akkuş, Kuveyt Emiri'nin 3 milyar dolarlık yatırımlarına Türkiye'de yön veriyor. Uğur Akkuş, Gonca Derin Akkuş ile evli.



Ebru Şallı 2 yıl aşk yaşadığı popçu Sinan Akçıl’dan 1.5 yıl önce ayrılmıştı.2016’da Cem Yılmaz ile bir dargın bir barışık ilişki yaşadı. Bu arada adı futbolcu Arda Turan ile dedikoduya karıştı. Ebru Şallı, sonunda aşkı buldu derken yeni sevgilisi de evli çıktı.



İpucu vermişti



Ebru Şallı kısa bir süre önce “Yalnızlık nereye kadar? Ben aşkı, el üstünde tutulmayı seviyorum. Belki de bana bunu yaşatan birisi vardır.” demişti. (Posta)



Ebru Şallı, iki gün önce Bodrum’da yeni sevgilisiyle objektife takıldı. Yanındaki kişinin, bir süredir görüştüğü yatırım danışmanı Uğur Akkuş olduğu anlaşıldı. Akkuş’un evli ve iki çocuk babası olduğu da öğrenildi. Fotoğrafların basına yansıması üzerine Uğur Akkuş’un eşi Gonca Derin Akkuş, 10 yıllık evliliğini bitirme kararı aldığını açıkladı.



'Geçen yıl şiddet gördüm'



İlişkiyi gazetelerden öğrendiğini söyleyen Gonca Derin Akkuş şunları anlattı: “Büyük bir şok yaşadım. Serumla ayaktayım. Teknedeki hallerini gördünüz boşanacağım. Geçen sene bu zamanlar darptan dolayı boşanma davası açmıştım. Kendisinin öfke kontrol problemi var. Bana tedavi olacağını ve bir daha yapmayacağını söylediği için affettim ve barıştık. Dün akşam mesajlaştık biz tatildeyiz yanımıza geleceğini söyledi. Sabah bu oldu. Aradı kendisine tuzak kurulduğunu söyledi. Tuzak gibi görünmüyor ki. El ele kol kola tuzak nasıl olsun. Altından muhtemelen ticari bir şeyler çıkacak. Reklam olsun diye mi böyle bir aptallık yaptı bilmiyorum. Kadın belki aşk vardır diye düşünüyordur evli olduğunu da bilmeyebilir. Ortada aldatma var, boşanacağım.”



Ebru Şallı ve evli sevgilisinden açıklama!



Uğur Akkuş eşi Gonca Derin'in açıklamalarından sonra sevgilisi Ebru Şallı ile ortak bir basın açıklaması yaparak şunları söyledi;



"Hakkımızda çıkan haberler doğrultusunda bu açıklamayı yapmayı uygun gördük. Biz 3 aydır seviyeli, dürüst, doğru, saygılı bir ilişki içindeyiz. Her şey açık ve ortada. Kimse kimseyi kandırmadığı gibi bir dava süreci olduğu için insanların özel hayatını etkilememek ve evlilik kurumuna duyduğumuz saygıdan dolayı zamanı gelince gereken detayları konuşmayı uygun görüyoruz. Ancak 3 yıl önce biten bir evlilik ve boşanma süreci olduğu için detayların fazla konuşulmamasını, bunu da basın mensuplarının anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin