Ebru Şallı'nın ölen oğlu Pars'ın mezarı taşınacak

Geçtiğimiz hafta 9 yaşındaki oğlu Pars Tan'ı lenfoma kanseri nedeniyle kaybeden Ebru Şallı'nın oğlunun mezarının Kilyos'tan Zincirlikuyu'ya taşınacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Şallı'nın ölen oğlu Pars'ın mezarı taşınacak

Ebru Şallının oğlu Pars Tan’ın mezarının 1 yıl sonra taşınacağı ve Şallı’nın hastalık sürecinde oğluna ilik verdiği iddia edildi.

Dokuz yaşındaki oğlu Pars'ı lenfomadan kaybeden Ebru Şallı, ilk sosyal medya paylaşımında oğluna seslenmişti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise, bu paylaşımı eleştiren sosyal medya kullanıcılarına sert tepki gösterdi. Kendi internet sitesinde “Kadının evladı ölmüş evladı!” başlıklı bir yazı kaleme alan Akay, “Acıların en büyüğünü yaşayan, canını toprağa veren bir anneye saygı göstermeyen bazı sosyal medya kullanıcıları, hemen iş başına geçerek bu paylaşımı eleştirmeye başlamış. İnsanların acılarını nasıl yaşadıklarını sorgulamak size mi düştü? Ayrıca sosyal medyada bu paylaşımı eleştiren kişilere, “İnsanlığınızı ne zaman kaybettiniz?” diye soranlar da olmuş. Oysa onlara bu soru bile çok yanlış! İnsan olmak kaybedilen değil, tercih edilen bir şeydir… Kadının evladı ölmüş evladı!” ifadelerini kullandı.

“PARS İYİLEŞSİN DİYE İLİĞİNİ VERMİŞTİ”

Ayrıca Ebru Şallı’nın, 3 aydır Instagram paylaşımlarının birçoğunun eski olduğunu da iddia eden ünlü sanatçı Onur Akay, “O annenin neler yaşadığını siz biliyor musunuz? Ebru Şallı’nın, 3 aydır Instagram paylaşımlarının birçoğu eskiydi, kimse bilmiyordu. Aylardır hastane köşelerinde bulunan koltuklarda uyuyordu, kimse bilmiyordu ve duymamıştı. Oğlu Pars iyileşin diye iliğini vermişti, yine kimse bilmiyordu ve duymamıştı. Oğlu iyileşmeden evlenmeyi kabul etmemiş, iyileşince ise mutluluktan havalara uçarak dünya evine girmişti. Ancak 3 ay önce Pars’ın rahatsızlığı yeniden nüksetti ve hayata tutunamadı. Ebru, kaybettiği oğlunu corona virüs önlemleri nedeniyle, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına bile defnedemedi. Pars, 1 yıl sonra Kilyos Mezarlığı’ndan Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan aile mezarlığına taşınacak ve o anne bu acıyı yeniden yaşayacak. Sabır diliyorum!” açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin