Ebru Şahin'den Cedi Osman açıklaması: Yazılan her şey yanlıştı

atv'de yayınlanan Hercai dizisinin başrol oyuncu Ebru Şahin, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı. Şahin, sevgilisi Cedi Osman ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Şahin'den Cedi Osman açıklaması: Yazılan her şey yanlıştı

Ebru Şahin ve Cedi Osman ilişkisi, bu yaza damga vuran aşların başında geliyor.

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj veren ünlü oyuncu Ebru Şahin, kariyerinden aşk hayatına kadar birçok soruya yanıt verdi.

Hakan GENCE / HÜRRİYET

Ebru Şahin: Yazılan her şey yanlıştı

Bir süredir Cedi Osman’la birliktesiniz, bir anda magazinin gündemine düşme haliyle nasıl başa çıktınız?

Bugüne kadarki kariyer yolculuğumda hep işimle gündeme gelmek istedim, özel hayatımı gösterme çabam hiç olmadı ve buna çok dikkat ettim. Ama ne yazık ki bazen elinizde olmayan sebeplerden sizin adınıza kararlar veriliyor. Siz de bu işin ustası değilseniz önce bizim gibi hayretler içinde bakakalıp sonra “E o zaman dürüstçe paylaşalım” diyorsunuz. Bu sefer de oradan başka bir algı yaratılıyor. Yani bu işler benim anlayabileceğimden karışıkmış. O yüzden oturup geçmesini bekliyor, doğrusunu bildikten, içiniz rahat olduktan sonra dert etmemeyi öğreniyorsunuz.

İlişkiyi önce reddettiğiniz, ardından kabul ettiğiniz yazıldı. “Benim rüzgârım o kadar sert esmiyor” dediğiniz paylaşım çok konuşuldu. İşin aslı neydi?

Yazdığım o yazının halen arkasındayım, çünkü ortada ne bir ilişki vardı ne de ihtimali. Yazılan her şey yanlıştı. Ayrıca 10 gün sonra aramızda böyle bir şey olacağını önceden bilsem bile, gerçek değilken yine o yazıyı yazardım. Çünkü kendimi baskı derecesinde bu durumlardan korumaya çalışırken alakam olmayan kişiler hakkımda onur kırıcı kelimeler seçerek haber yaptılar. “Aynı gün ve ardı ardına farklı kişilerle aşka yelken açtı” denmesi, karakterime yakışmayan, gerçeklik barındırmayan sözler sarf edilmesi çok üzücüydü. Aşk haberlerine değil, o üsluba verdiğim cevaptı yaptığım paylaşım. Zaten herkes vicdanen ne yaptığını ve amacını biliyor. Umarım değmiştir.

Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin