Ebru Polat: Artık 'Avukat hanım' diyeceksiniz!

2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan Ebru Polat, bir süre avukat olarak görev yaptıktan sonra kariyerini bambaşka bir alan olan müzik üzerine kurmaya karar verdi. 2007'de 'Çetin Ceviz' adını verdiği ilk albümünü müzikseverlerle buluşturan ünlü şarkıcı, 15 yıl aradan sonra asıl mesleğine geri dönme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Polat: Artık 'Avukat hanım' diyeceksiniz!

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, kendi markasının çıkaran ünlüler arasında yer alıyor. Ekim 2021'de TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk olan 39 yaşındaki güzel, "Benim kozmetik markam en çok satanlardan biri. Çünkü hep organik" ifadelerini kulandı.

GÜNLÜK KAZANCI 40 BİN TL!

Ünlü şarkıcı, canlı yayında bir günlük kazancı açıklanınca herkesi şaşkına çevirdi. Polat'ın bir günde bin 890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığı ortaya çıktı.

15 YIL SONRA YENİDEN

Geçtiğimiz ocak ayında ise Ataşehir'de yeni bir güzellik merkezi açan Ebru Polat, uzun süredir asıl mesleğinden uzak kalmasına rağmen avukat olduğunu hatırlatıp, bir yıl içinde hukuka tekrar döneceğini açıkladı. Polat, dediğini yaptı ve ara verdiği avukatlığa geri döndüğünü duyurdu.

'MÜZİĞİ DE ŞİRKETLERİ DE BIRAKMIYORUM'

Ünlü şarkıcı, 3.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından, "Önümüzdeki hafta itibarıyla 'Avukat hanım' diyeceksiniz. 15 yıl sonra mesleğe dönüş" mesajını yazdı.

İstanbul Barosu'nda çektiği görüntüsüyü yayınlamayı da ihmal etmeyen Ebru Polat, şu ifadeleri kullandı:

"Müziği de şirketleri de bırakmıyorum arkadaşlar. Her şey aynı şekilde devam. Hatta yeni şarkı okumalarım var yakında. Yarın yeni bir ile güzellik salonu franchise yeni bir bayi veriyoruz."

Ebru Polat: Artık 'Avukat hanım' diyeceksiniz!

Ebru Polat: Artık 'Avukat hanım' diyeceksiniz! - Resim : 2

Etiketler Ebru Polat avukat
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin