Ebru Gündeş'ten Armağan Çağlayan'a destek mesajı

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan dün hastalığını açıklayıp sevenlerini üzdü. Pek çok kişiden destek mesajı yağarken, Ebru Gündeş sözleriyle dikkat çekti. "Yıllardır yaşıyorum" diyen Gündeş, ilk kez bu kadar açık konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Gündeş'ten Armağan Çağlayan'a destek mesajı

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan dün sosyal medya hesabından hastalığını açıkladı. Akciğerinde kitle tespit edildiğini söyleyen Çağlayan, kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğunu belirtti. Ünlü isimlerden destek mesajı yağarken, şarkıcı Ebru Gündeş, kendi geçtiği zorlu süreci ilk kez bu kadar açık açık anlattı.

'Akciğerimde bir kitle tespit edildi'

Ekranların başarılı televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hastalığını açıkladı. Çağlayan şunları söyledi: "Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım."

Ebru Gündeş'ten Armağan Çağlayan'a destek mesajı - Resim : 2

Ebru Gündeş'ten destek: Yıllardır yaşıyorum

Ebru Gündeş, arkadaşı Armağan Çağlayan'a destek olmak için sosyal medyadan paylaşım yaptı. İlk kez kendiyle ilgili bu kadar açık bir bilgi veren Gündeş, "Yıllardır beyninde 3 tane klipsle, 2. hayatını yaşayan benden çok daha güçlü ve inatçı olduğunu biliyorum" dedi. Ünlü şarkıcı, Çağlayan'a "Her zaman yanındayım" diyerek destek oldu.

Ebru Gündeş kameralar önünde bayılmıştı

Ebru Gündeş’in kameralar önünde anevrizma nedeni ile beyin kanaması geçirerek bayılması ile birlikte yaygınlaşan anevrizma isimli tıp terimi literatüre geçmişti.  

Ebru Gündeş'in hastalığı Anevrizma nedir?

Atardamar duvarının belirli bir kısmının zayıflamasıyla ortaya çıkan baloncuk şeklindeki şişlik ya da genişlemedir. Vücudun herhangi bir bölümünde anevrizma oluşabilir. Çoğunlukla belirti vermeyen ve tehlikeli olmayan durumlardır genellikle. Fakat kalbi besleyen atardamarlarda be beyini beleyen atardamarlarda oluşan anevrizmaların yırtılmaları iç kanamaya yol açar ve kişinin hayatını tehdit eder. Bu durumda ciddileşen anevrizmanın yırtılma ihtimali ise şişliğin boyutuna bağlı şekilde gerçekleşir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin