Ebrar Karakurt, Tayland maçında yaptığı sevinçten dolayı özür mesajı yayınladı

Milletler Ligi çeyrek final mücadelesinde Tayland ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımımız rakibini 3-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Filenin Sultanları'nın yarı finaldeki rakibi İtalya olurken maç sonunda Ebrar Karakurt bir özür mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Ebrar Karakurt, Tayland maçında yaptığı sevinçten dolayı özür mesajı yayınladı

FIVB Millet Uluslar Ligi'nde, Filenin Sultanları tarih yazmaya devam etti.

Çeyrek final mücadelesinde Tayland ile karşılaşan Filenin Sultanları ilk seti kaybetse de mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

Ay Yıldızlılar'da Ebrar ve Eda 17 sayıyla galibiyetin mimarları olurken, Zehra 14, Hande ve Saliha 10, Cansu 6 sayıyla galibiyet katkı sağladı.

EBRAR KARAKURT ÖZÜR DİLEDİ

Mücadelenin üçüncü setinde Ebrar aldığı sayı sonrası sevinç yaşarken karşı takıma doğru bağırdı. Cansu Özbay hemen yanına gelerek Ebrar'ı takımın bulunduğu yere götürdü. Bu hareket sonrası Ebrar Karakurt müsabaka sonrası özür diledi.

Ebrar Karakurt yaptığı açıklamada,“Sevgili Tayland hayranları; Sporda hırslı olmak doğaldır. Bu değerli oyuncularına karşı bir şey değildi. Ülkenizi ve oyuncularınızı seviyorum. Hepimiz bu sporun bir parçasıyız'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin