Duyanlar şaşkına döndü. Yok artık! Vajinasından bira üretmeye başladı

Twitch fenomeni Amouranth gıda sektörüne atıldı. Fakat oldukça tuhaf bir ürünü piyasaya sürdü. Duyanlar şaşkına döndü.

Google Haberlere Abone ol
Duyanlar şaşkına döndü. Yok artık! Vajinasından bira üretmeye başladı
Sosyal medya

Sosyal medyada 'Amouranth' kullanıcı adını tercih eden Kaitlyn Siragusa, Twitch'ten yaptığı yayınları sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştı. Fenomen isim sosyal medya paylaşımlarının yanında yeni bir sektöre atıldı. Gıda sektöründeki atılımından söz eden fenomen isim Polonyalı bir şirket ile kendi vajinal mayasından üretildikleri biraların satışını tanıttı.

Twitch fenomeni, vajinal maya katkısıyla hazırlanan içeceğin kendisi için özel bir deneyim olduğunu söylerken proje için yoğun bir çalışma yaptığını ifade etti. Twitch fenomeni vajinal smear örneğini jinekoloğa vermeden önce smear testi yaptırmak zorunda kaldığını itiraf etti.

İçeceğin tamamen hijyenik koşullarda hazırlandığını söyleyen fenomen, "Bu lekeler bakterilerin izole edildiği, temizlendiği, ardından analiz edildiği ve çoğaltıldığı bir laboratuvara götürülüyor. İşlemin sonunda bakteriler biranın içine giren af laktik asidi üretmek için kullanılıyor." dedi.

"SATIN ALACAKLARINA EMİNİM"

Twitch'te 6,4 milyon takipçisi olan 'Amouranth' girişimci ruh hali sayesinde alışılmadık yöntemlerle para kazanmanın yeni yollarını bulmaktan korkmadığını dile getirdi. Henüz tadı için kendisinin de deneme yapmadığını ifade eden fenomen, "İnsanlar kesinlikle satın alacak. Muhtemelen buna bayılacaklar. Gerçekten içecekler mi bilmiyorum ama satın alacaklarına eminim" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin