Dünyanın en uzun cinsel organına sahip erkekten canlı yayında olay yaratacak itiraflar: Birçok ünlü kadınla yattım

"Dünyanın en uzun cinsel organına sahip kişi" unvanını alan Amerikalı Jonah Falcon, katıldığı bir programda birçok ünlü kadınla ilişkiye girdiğini açıkladı. Jonah Falcon açıklamalarının devamında hala ünlü kadınlardan cinsel ilişki için teklifler aldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın en uzun cinsel organına sahip erkekten canlı yayında olay yaratacak itiraflar: Birçok ünlü kadınla yattım

Resmi olmayan kayıtlara göre "Dünyanın en uzun cinsel organına sahip kişi" unvanını alan Amerikalı Jonah Falcon, katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BİRÇOK ÜNLÜ KADINLA YATTIM"

Program sunucusu Alex Guldtands'ın ünlü kadınlar ile yatıp yatmadığı sorusu üzerine Falcon, "Evet birçok ünlü tanınmış kadınla yattım" cevabını verdi.

Fakat Falcon kadınların isimlerini veremeyeceğini söyledi. Hala birçok ünlü kadının kendisiyle cinsel ilişki için iletişime geçtiklerini belirten Falcon, kadınların mail veya mesaj yolu ile kendisine ulaştıklarını söyledi.

Jonah Falcon, bazıları ile ilişkiye gireceğini, bazılarını ise umursamayacağını sözlerine ekledi.

MÜSTEHCEN FİLMLERDE OYNAMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Falcon, İngiltere'de birçok programa katıldığını ve programlarda herkesin mahrem yerini görmesine rağmen hiçbir şekilde müstehcen filmlerde oynamadığını ve bu saatten sonra da oynamayı düşünmediğini söyledi.

Ayrıca bazı erkeklerin kendi gözleri önünde kız arkadaşları ile cinsel ilişkiye girmeyi istediklerini söyleyerek herkesi dumura uğrattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin