Dünyanın 'en prestijli' ödülünü kazandı

The Grand Tarabya oteli, '5 Star Diamond Award'a layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın 'en prestijli' ödülünü kazandı

Geçtiğimiz Şubat ayında tamamen yenilenerek açılıdıktan dört ay sonra 'CATHICTürkiye’nin En İyi Yeni Oteli' ödülünü kazanan The Grand Tarabya, bir ödüle daha layık görüldü. The Grand Tarabya, uluslararası 'lüks seyahat' kavramının 'en prestijli ödülü' olarak görülen '5 Star Diamond Award'a da layık görüldü. 



American Academy of Hospitality Sciences (AAHS) tarafından verilen bu ödül ile The Grand Tarabya, '5 Star Diamond' üyelerinden biri olarak AAHS portföyünde bulunacak ve özellikle lüks seyahat severler The Grand Tarabya ile ilgili bilgilere kolayca ulaşabilecek.



Geçmişte bu ödülü St. Moritz’deki Badrutt’s Palace, Berlin’deki Hotel Adlon, Burj Al Arab, Four Seasons New York, The Ritz Paris gibi 'çizgi üstü' oteller de almıştı. Ödül, özellikle 5 yıldızlı otellere, gurme restoranlara, ultra lüks yolcu gemilerine ve havayolu şirketlerine veriliyor.



American Academy of Hospitality Sciences (AAHS), 1949 yılında uluslararası restoranları değerlendirmek amacıyla ABD’nin Chicago kentinde kuruldu. 1989 yılında New York’a taşınan akademi, dünyanın dört yanından, aralarında Donald J. Trump’ın da bulunduğu, sektörün saygı gören iş adamlarından oluşan yönetim kuruluyla, uluslararası lüks seyahat ve yaşam tarzına yeni ve yüksek standartlar getiren kurum ve kuruluşları ödüllendiriyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin