Dünyanın en hızlı reklamcılık deneyimine hazır mısınız?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen Adventure Reklamcılık Yarışması'nda finale günler kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın en hızlı reklamcılık deneyimine hazır mısınız?

İlk defa 2002 yılında düzenlenen ve ağırlıklı olarak pazarlama iletişimi ve reklam konularına odaklanan Adventure Reklamcılık Yarışması bu yıl TTNET proje ortaklığında katılımcılarına şu soruyu yöneltiyor: “Dünyanın en hızlı reklamcılık deneyimine hazır mısınız?” Yarışmada süreç şu şekilde devam ediyor: 10 Nisan'da başvurular açıldı, 30saniyenvar.com'dan başvurular alındı ve yarışmacılardan ajans başkanını 30 saniyede etkileyebilecek video hazırlamaları istendi.



Final etabı 10-11-12 Mayıs'ta gerçekleşecek olan yarışmada 10 Mayıs'ta Müşteri yönetimi, Strateji, Yaratıcılık, Digital yönetim ve Kampanya yönetimi konularında finalistlere eğitim verilecek, 11 Mayıs tarihinde TTNET ve 41?29!’un vereceği brief'e göre katılımcılar fikirlerini ortaya çıkaracak. 12 Mayıs final gününde sunumlardan önce kokteyl verilecek, kokteylin ardından finalistler sunumunu yapacak, ödüller verilecek. Yarışma grupları en fazla 3 kişiden oluşabilecek.



Daha fazla bilgi edinmek için: http://buik.boun.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin