Dünyanın en çok satan kadın dergisi Türkiye'de!

Glamour, Türkiye’de yayın hayatına başlıyor... Peki ilk sayısı ne zaman yayınlanacak?

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın en çok satan kadın dergisi Türkiye'de!

Ayda 11.4 milyonun üzerinde satan ve dünya çapında Amerika, İtalya, İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya, Polonya, Macaristan, Rusya, Hollanda, Brezilya, Meksika, Güney Afrika, Romanya, Bulgaristan ve İzlanda olmak üzere 16 ülkede yayınlanan Glamour, Mart  sayısıyla Türk okurlarıyla buluşuyor.



Kadın, moda, güzellik, magazin dünyasından haberler ve yaşam gibi konularda okuyucuların merak ettiği her şeyi bulabilecekleri derginin Genel Yayın Yönetmenliği’ni, 6 yıldır Vogue Türkiye’nin Yayın Koordinatörlüğü görevini yürüten Özge Sarıkadılar üstleniyor. Sarıkadılar, “Glamour Türkiye, stil, güzellik, ilişkiler ve kariyer üzerine bir yaşam koçu olma görevini üstleniyor. Glamour, neyi nerede, nasıl ve ne zaman yapmak gerekir sorularına yanıt olacak bir kadın dergisi. En büyük hedefi ise okuyucusuna mutluluk aşılayan bir dergi olmak” diyor.



Condé Nast Marka Gelişimi Departmanı’nın Condé Nast Yeni Pazarlar ve Editoryal Direktörü Karina Dobrotvorskaya: “Dünyanın en çok satan markalarından birini dinamik Türkiye pazarına getirdiğimiz için mutluyuz. Glamour, sürekli değişen modern moda ve güzellik dünyasına kusursuz uyum sağlıyor, bu yüzden dünya çapında yayılmaya devam ediyor. Çok önemli ve benzersiz bir topluluğu içinde barındıran Glamour’ın çok platformlu bir marka olarak büyük bir potansiyeli olduğuna inanıyoruz.” yorumunda bulundu.



15 Şubat’ta yayın hayatına başlayan glamour.com.tr dünyadaki tüm dijital platform trendlerini barındıran ve eş zamanlı içerik sağlayan aynı zamanda da takipçilerine interaktif bir deneyim sunan bir web sitesi olarak konumlanıyor.



Derginin Mart sayısında neler var?



Derginin ilk sayısının kapağında son zamanların en çok izlenen dizilerinden Kiralık Aşk’ın güzel oyuncusu Elçin Sangu yer alıyor. Türkiye’nin en güzel ve başarılı kadınlarından Burcu Esmersoy ve Sex and The City dizisinin meşhur Mr. Big karakteri Chris Noth ile çok özel bir çekim, Ayşe Boyner’in favorileri, Zeynep Tosun’la 31 Gün 31 Stil, 2016 İlkbahar/Yaz moda ve güzellik trendleri, dizi  oyuncularının makyaj tüyoları, yeni nesil patronlar, Kate Moss, Gwyneth Paltrow, ve Tory Burch’ün tarzlarına göre bakım önerileri en dikkat çeken konular arasında.



Dünyanın en çok satan kadın dergisi Türkiye'de!



Glamour Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Özge Sarıkadılar Kimdir?



Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili Edebiyatı mezunu Özge Sarıkadılar, üniversite ikinci sınıftayken Milliyet Dergi Grubu’nun çeşitli dergilerine yazılar yazarak kariyerine başladı. Mezun olduktan sonra Hey Girl dergisinin yazı işleri müdürlüğünü yaptı. 22 yaşında She dergisinin yayın yönetmeni sıfatıyla sektördeki en genç yönetici olmayı başardı. 2000-2005 yılları arasında Cosmo Girl dergisinin yayın yönetmenliğini üstlendi. Ardından Cosmopolitan, Esquire, Harper’s Bazaar ve Cosmo Girl’ün yayın direktörlüğünü yaptı. 2009’da ise Vogue Türkiye ekibine katılarak derginin yayın koordinatörlüğü görevini üstlendi


Etiketler Glamour moda dergisi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin