Dünyanın en acı karesi! Gazze'de doğmamış bebek annesinin karnında öldü...

Gazze'den gelen bir görüntü, "Dünyanın en acı karesi" dedirtti. Herkesin gözü önünde yaşanan savaşta henüz annesinin karnında olan 7 aylık bebek, annesiyle birlikte öldü.

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın en acı karesi! Gazze'de doğmamış bebek annesinin karnında öldü...

Filistinli doktorlar,  ölümünden sonra Arapça'da 'parlayan' anlamına gelen Fatimah adını verdikleri bebeğin, kendine hamile olan annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte Gazze'nin Mısır sınırındaki Refah kentinde İsrail'in düzenlediği hava saldırısında  öldürüldüğünü söyledi.

Daily Mail'in haberine göre; Arij Marwan al-Benna adlı kadın yedi aylık hamileydi. Fakat ne o ne bebeği ne de diğer iki kızı hayatta kalabildi. İki kızı olay yerinde hayatını kaybederken hamile kadın Refah'taki Najjar hastanesine getirildi. Doktorlar anneyi ve karnındaki bebeği kurtarmak için çok çabaladıklarını ama bunu başaramadıklarını ifade ettiler.

Doktorlar bebeğin minik vücudunu özenle derme çatma beyaz bir ceset torbasına sardılar ve her iki ucunu sessizce bağladılar. Daha sonra bir doktor, siyah saçlı küçük bebeği, siyah bir ceset torbasına konmuş olan annesine doğru dikkatlice taşıdı ve üzerine bıraktı.

Bu görüntü ise görenlere "Dünyanın en acı karesi" dedirtti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin