Dünyaca ünlü sanatçının klibini Türk ekip çekti

Amerikalı müzisyen Matt Simons, Identity Crisis ve Better Tomorrow parçalarının getirdiği başarıların ardından yeni teklisi Too Much ile geri döndü. Too Much’a ait olağanüstü video klipse İstanbul kökenli ekip Kosmanout tarafından yönetilip üretildi.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü sanatçının klibini Türk ekip çekti

Amerikalı müzisyen Matt Simons, Identity Crisis ve Better Tomorrow parçalarının getirdiği başarıların ardından yeni teklisi Too Much ile geri döndü. Simons’ın uzun zamandır birlikte çalıştığı arkadaşı Chris Ayer, Hollandalı söz yazarı Léon Paul Palmen ve İsveçli yapımcı Hampus Lindvall ile birlikte yazdığı yeni tekli Too Much, tüm dijital platformlarda.

KAPİTALİZME GÖNDERME

Simons’ın her zamanki tarzıyla günlük hayata dair gözlemlerini içeren şarkı şu soruları soruyor: “Neden aşırıya kaçarız? Kontrolümüzü kaybetmek, limitlerimizi aşmak ve ileriye gitmeyi istememize sebep olan insan doğası neyin nesi? Bu sadece partilemeyle ilgili değil, kapitalizmle, tüketimle ve çok daha fazlasına sahip olma ihtiyacımızla alakalı. Keşfedilecek bazı temalar: kendi kendini tedavi etme, varoluş endişesi, sosyal kaygı, insan evrimi, mutluluk ve umutsuzluk.”

KLİP PANDEMİDE İZOLE OLAN HAYATLARIMIZI ANLATIYOR

Too Much’a ait olağanüstü video klip İstanbul kökenli ekip Kosmanout tarafından yönetilip üretildi. New York’ta çekilen klip, live-action yönetmeni Can Mısırlıoğlu’nun yardımlarıyla Tolga Yıldız tarafından uzaktan yönetildi. Videoyu pandemi sırasında, özellikle uzaktan çekmek oldukça zorlayıcıydı, diyen Kosmanout ekibi, teknolojinin ve New York’taki harika ekiplerinin yardımıyla bu zorluğu başarıyla tamamladıklarını söylüyor.

Video, pandeminin kendimizi sıkışmış ve kendi küçük kutularımızda izole olmuş hayatlarımızı yaşadığımız 1.5 yılını anlatmak için tasarlanmış. Sahneler ilerledikçe bu kutu farklı elementlerle doluyor ve bizi domine ediyor; ta ki her birimiz “çok fazla” hissedene kadar. Videonun sonuna doğru kutu açılıyor, içeridekilerin tümü yeni, taze, gelecek için olabildiğince özgür bir başlangıç umudu ile havaya doğru süzülüyor.

Dünyaca ünlü sanatçının klibini Türk ekip çekti

2021'DE YENİ EP GELİYOR

İki opera sanatçısının torunu olan Matt Simons, Kaliforniya, Palo Alto’da büyümüş. Hayatının çoğunu caz ve klasik müzik çalışarak ve piyano çalarak geçiren Amerikalı sanatçı, çok geçmeden klarnet ve gitara geçerek kendine has, melodik pop tarzını ortaya çıkarmış. 2012’de ilk albümü Pieces’ı yayınlamasından bu yana Kaliforniya’da başlayan kariyerini denizaşırı ülkelere taşıyarak geniş çaplı bir kitleye ulaşan Simons, önceki single’ları Identity Crisis ve Better Tomorrow ile Avrupa müzik listelerinde ilk sıralarda yer almıştı. 2015’te yayınladığı Catch & Release ile de büyük başarı yakalayan ve toplamda 1 milyarlık dinleyici kitlesine ulaşan Amerikalı müzisyen, yalnızca Spotify’da 5 milyon aylık dinleyiciye sahip.

Too Much, 2021’de yayınlanacak olan ve yıl içerisinde bir EP’de bir araya gelecek olan şarkıların bir parçası. 

 

Etiketler kültür sanat
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin