Dünyaca ünlü R&B ve Pop müzik yıldızı Jason Derulo MedyaTava'ya konuştu; "Size kocaman bir teşekkür borçluyum"

 R&B ve pop müzik dünyasının son dönemdeki en önemli isimlerinden biri olan ülkemizde de ciddi bir hayran kitlesine sahip Jason Derulo, 25 Mayıs 2022 tarihinde 'İstanbul Kent Festivali öncesi MedyaTava'dan Gizem Ertürk'ün sorularını yanıtladı. Daha önce Antalya'da sahne alan sanatçı yeniden Türk hayranlarıyla buluşmak için sabırsızlandığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Dünyaca ünlü R&B ve Pop müzik yıldızı Jason Derulo MedyaTava'ya konuştu; "Size kocaman bir teşekkür borçluyum"

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

R&B ve pop müzik dünyasının son dönemdeki en önemli isimlerinden biri olan ülkemizde de ciddi bir hayran kitlesine sahip Jason Derulo, 25 Mayıs 2022 tarihinde 'İstanbul Kent Festivali'nde sahne almak üzere İstanbul Kent Üniversitesi’nin ev sahipliğinde TemaCC organizasyonu ile  ülkemize geliyor.

Dünyaca ünlü R&B ve Pop müzik yıldızı Jason Derulo MedyaTava'ya konuştu; "Size kocaman bir teşekkür borçluyum"

Antalya'da Yediğim Yemekleri Unutamadım

Sanatçı konser öncesi MedyaTava'dan Gizem Ertürk ile yaptığı özel görüşmede; 2019 yılında Antalya'da verdiği konserde en çok aklında kalan şeyin muhteşem yemekler olduğunu söyledi. Ayrıca şehre de hayran kaldığını sözlerine ekledi. 

Dünyaca ünlü R&B ve Pop müzik yıldızı Jason Derulo MedyaTava'ya konuştu; "Size kocaman bir teşekkür borçluyum" - Resim : 2

İstanbul'a Gelmek İçin Sabırsızlanıyorum

Türkiye'de sıkı bir hayran kitlesi bulunan sanatçı buradaki hayranlarına kendisini dinledikleri ve her zaman destekledikleri için teşekkür borçlu olduğunu söyledi. Sahneye çıkıp Türk hayranlarının önünde şarkı söylemek için sabırsızlandığını söyledi. Boğaz'a hayranlanlığını da dile getiren Derula birgün Boğaz üstünde şarkı söyleyebilmeyi arzu ettiğini, ayrıca vapura binmeyi de çok istediğini söyledi. Kimbilir belki de yorucu bir iş çıkışı karşıya geçerken martılara simit atan bir rap müzik yıldızı ile karşılaşabilirsiniz. İstanbul'da yaşamanın en güzel taraflarından biri de bu olsa gerek... Her an her şey olabilir. Pandemi sonrası şehrin yeniden dünya yıldızlarının cazibe merkezi olduğunu duymak bunca kötü gündem arasında adeta nefes oluyor.

Dünyaca ünlü R&B ve Pop müzik yıldızı Jason Derulo MedyaTava'ya konuştu; "Size kocaman bir teşekkür borçluyum" - Resim : 3

İdolüm MJ

Küçük bir çocukken idolünün Michael Jackson olduğunu söyleyen Derulo, aynanın karşısına geçip saatlerce dans hareketlerini taklit etmeye çalıştığını ve tüm şarkı sözlerini ezberlediğini söyledi. Yeryüzünde kendisine hayran olmayan bir müzisyen ya da müziksever var mı bilmiyorum. Vaktiyle Mardin'in Midyat İlçesi'ne bağlı Mercimekli Köyü'nde sanatçı için cenaze namazı kılınacak kadar ülkemizde çok sevildiğini düşünecek olursak bu sorunun cevabını vermek daha kolay olur. Ölümünden sonra ortaya atılan taciz skandalı ile hayranlarının yüreklerini burksa da o hala gelmiş geçmiş en büyük yıldız. 

Dünyaca ünlü R&B ve Pop müzik yıldızı Jason Derulo MedyaTava'ya konuştu; "Size kocaman bir teşekkür borçluyum" - Resim : 4

Nihayet Dışarda Olmanın Tadını Çıkaralım

Pandemi sürecinin hayatlarımızdaki güzel şeylerin değerini bilmek için iyi bir fırsat olduğunu söyleyen Jason Derulo, gerçekten zor geçen birkaç yıldı. Uzun süre evlerimizde olduktan sonra nihayet dışardayız. Şimdi bunun tadını çıkarma vakti, dedi.

Dünyaca ünlü R&B ve Pop müzik yıldızı Jason Derulo MedyaTava'ya konuştu; "Size kocaman bir teşekkür borçluyum" - Resim : 5

Festivalde Ozbi, Bege ve Mahmut Orhan'da Sahne Alacak

Jason Derulo'nun 25 Mayıs 2022 tarihinde 'İstanbul Kent Festivali'nde vereceği konser öncesi sahnede rap müziğin popüler ismi Ozbi, ünlü youtube fenomeni ve şarkıcı Bege sahne alacak. Jason Derulo sonrasında ise,  dünya çapında ünlü Türk Dj Mahmut Orhan festivalin kapanışını gerçekleştirecek.

Dünyaca ünlü R&B ve Pop müzik yıldızı Jason Derulo MedyaTava'ya konuştu; "Size kocaman bir teşekkür borçluyum" - Resim : 6

Ödüllü şarkıcı/söz yazarı Jason Derulo, beş kez platin plak kazanan “Whatcha Say” ile dünya çapında 200 milyondan fazla plak sattığından beri, durdurulamaz bir ikonik hit serisine imza attı ve müziğin en büyük öncüleriyle işbirliği yaptı. Asıl adı Jason Joel Desrouleaux olan şarkıcı, 21 Eylül 1989 Florida doğumludur. Soyadının okunuşu Derulo olduğu için sahne ismini böyle kullanmaktadır.

2009’da çıkardığı Whatcha Say şarkısı ile milyonlarca dinlenme kazanmış ve ün yakalamıştır. Ardından In My Head ile daha da ünlenen şarkıcı, Türkiye’deki ününü Don’t Wanna Go Home parçasıyla kazandı ve tanındı. Talk Dirty şarkısı Youtube ve diğer sosyal medya mecralarında büyük ses getirdi.

2020’de çıkardığı Savage Love şarkısı BTS tarafından da beğenildi ve grupla şarkıya yeni bir soluk getirerek düet yaptılar. Love Not War şarkısı Tiktok’da 23 milyon izlenmeye ulaştı.

25 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek olan İstanbul Kent Festivali saat 17:00’de kapılarını açacak. İyi müzik ile dopdolu sezonun ilk büyük bu festivalini kaçırmayın!

 

Etiketler ozbi mahmut orhan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin