Dünyaca ünlü model Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile. Erkek bekliyor

Snapchat'in CEO'su Evan Spiegel ile evli olan model Miranda Kerr, hamile olduğunu duyurdu. Kendisinin dördüncü, eşinin üçüncü çocuğuna hamile olan Avustralyalı model, erkek bebek beklediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü model Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile. Erkek bekliyor

Avustralyalı emekli top model Miranda Kerr, ilk evliliğini yaptığı Orlando Bloom'dan Flynn Christopher, 2017'de evlendiği Snapchat'in CEO'su Evan Spiegel'den ise Hart ve Myles adında 3 çocuk dünyaya getirmişti.

Miranda Kerr, dördüncü çocuğunu beklediğini açıkladı. 40 yaşındaki model, bir oğlu olacağını duyurdu.

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile. Erkek bekliyor

Miranda Kerr, "Dördüncü bebeği duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım" dedi.

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile. Erkek bekliyor - Resim : 2

"KOCAM İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Miranda Kerr, daha fazla çocuk sahibi olmaya açık olduğunu paylaşmıştı. Kerr, kendisinin ve eşi Spiegel'in ailelerine yeni bir üye getirip getirmeyecekleri sorulduğunda, "Kocam beni bunun için ikna etmeye çalışıyor" cevabını vermişti.

Miranda Kerr'in, İngiliz aktör Orlando Bloom ile 2010-2013 yılları arasında süren evliliğinden Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom (12) adında bir erkek çocuğu bulunuyor. Katy Perry ile birlikte olan ve bu ilişkisinden üç yaşında bir kızı olan Bloom ve Miranda Kerr, oğullarının velayetini paylaşıyor.

Bloom'dan sessiz sedasız ayrıldıktan sonra dört sene sonra Evan Spiegel ile hayatını birleştiren modelin, bu ilişkisinden ise Hart (5) ve Myles (3) adında iki oğlu var.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin