Dünyaca ünlü keman virtüözü İş Sanat'ta!

İş Sanat, kemanın usta icracısı Maxim Vengerov yönetimindeki Polonya Oda Orkestrası'nı ağırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü keman virtüözü İş Sanat'ta!

Klasik müzik dünyasının seçkin topluluklarından Polonya Oda Orkestrası, kemanın usta icracısı Maxim Vengerov şefliğinde İş Sanat sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.



Kemanın büyük ustası Maxim Vengerov'un Polonya Oda Orkestrası eşliğinde İş Sanat'ta yarın akşam vereceği konserin biletleri müzikseverlerin büyük ilgisi sonucu günler öncesinde tükendi.



Dikkat çeken icracılığının yanı sıra eğitimci yönü de bulunan ve 2012 yılında Unicef tarafından "İyi Niyet Elçisi" olarak seçilen Vengerov bu görevi çerçevesinde dünyanın çeşitli ülkelerinde yardım konserlerine de katılıyor.



İş Sanat konserinde sanatçıya eşlik edecek olan Polonya Oda Orkestrası ise 1972 yılında kurulan ve Gidon Kremer'den Yehudi Menuhin'e uzanan yıldız solistlere eşlik ettiği performanslarıyla uluslararası müzik çevrelerinde dikkat çeken bir topluluk. Orkestra Kennedy Center, Albert Hall, Lincoln Center gibi dünyanın en saygın salonlarında konserler veriyor.



11 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de gerçekleşecek konserde Mozart, Çaykovski ve Saint-Saens'in eserleri çalınacak. (ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin