Dünyaca ünlü futbolcuya çocuk istismarı suçlaması! Everton kulübünden açıklama

İngiltere Premier Ligi'nde top koşturan dünyaca ünlü yıldız futbolcu, bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Ünlü futbolcunun kulübünden de konuyla ilgili açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü futbolcuya çocuk istismarı suçlaması! Everton kulübünden açıklama

İngiltere Premier Ligi'nde Everton forması giyen dünyaca ünlü futbolcu, bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu şüphesiyle gözaltına alındı.

Yasal nedenlerle adı açıklanmayan 31 yaşındaki futbolcu, Cuma günü Manchester Polisi tarafından gözaltına alınıp sorgulandı.

Everton kulübü tarafından yayımlanan açıklamada, söz konusu futbolcunun kadro dışı bırakıldığı belirtilirken "Yetkili makamların soruşturmalarına destek olmaya devam edildiği ve başka bir açıklama yapılmayacağı" vurgulandı.

Dünyaca ünlü futbolcuya çocuk istismarı suçlaması! Everton kulübünden açıklama

Soruşturma devam ederken, futbolcunun şartlı tahliye edildiği bildirildi.

Öte yandan İzlanda medyası oyuncunun Everton forması giyen Gylfi  Sigurdsson olduğunu iddia etti.

Dünyaca ünlü futbolcuya çocuk istismarı suçlaması! Everton kulübünden açıklama - Resim : 2

GYLFİ SİGURDSSON KİMDİR?

2005'te Reading'in altyapısına giren Gylfi Sigurdsson, 2008'e A Takıma alındı. İyi bir orta saha oyuncusu olan İzlandalı futbolcu, 2012'de 2 takım değiştirmiş ve Tottenham Hotspur FC'de karar kılmıştır.

2014-2015 sezonu öncesinde kiralık olarak oynadığı Swansea City’e transfer oldu. Sezon içerisinde 35 maça çıkıp 9 gol attı. Gylfi Sigurdsson, 2015-2016 sezonu itibariyle kariyerine burada devam etti.

Daha sonra Everton’a transfer olan Sigurdsson’un adı bir dönem Türk kulüpleriyle de anılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin