Dünyaca ünlü aktörden ilginç itiraf!

Hollywood’un ünlü aktörü Johnny Depp, “Kendi filmlerimi asla izlemem” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü aktörden ilginç itiraf!

‘Lone Ranger’ filmi ABD’deki olumsuz eleştirilerin ardından şimdi Avrupa’da gösterime giren Depp, The Independent gazetesine konuştu.



Kızılderili öyküsünü anlatan ve bu filmini de izlemeyeceğini belirten Depp, şu açıklamalarda bulundu: 



“Filmin sonucuna karşı genelde ilgisizim çünkü karakteri oynadıktan sonra gerisi artık sizin işiniz değil. Olumsuz eleştiriler beni rahatsız etmiyor. Herkesin bir fikri vardır. Büyük Christopher Hitchens bir defasında şöyle demiş: ‘Herkesin içinde bir kitap vardır ve tam da orada kalmalıdır’. Bu yüzden insanlar eleştirebilir ama ben buna doğru bir şekilde yaklaşmam gerektiğini biliyorum. Hollywood’da ne istersem yaptım. Bu oyunu çok fazla oynamak zorunda olmadığım halde hâlâ oyunun parçası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. 50 yaşımda hâlâ iş bulabildiğime şaşıyorum.”



"SOYUMDA TECAVÜZ VAR"



Depp, kendisinde Kızılderili kanı olduğunu, bu yüzden tüm soyağacını çıkaramadığını da belirterek, “Sanırım gerilerde bir yerde bir tecavüz işine dayanıyor. Hollywood tecavüzü değil. Gerçek tecavüz. Hollywood Amerikan yerlilerine çok kötü davrandı, onları ilkel insanlar olarak sundu” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin