Dünya starı Mıchael Jackson'ın plastik cerrahından itiraflar

Amerika'nın en meşhur plastik cerrahı Dr. Patrick Treacy, yakın dostu Michael Jackson'ı anılarını yazdığı kitapta anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Dünya starı Mıchael Jackson'ın plastik cerrahından itiraflar

Renkli geçmişi ve profesyonel ödüllerine rağmen, ünlülerin plastik cerrahı Dr. Patrick Treacy da gayet iyi biliyor ki, 'Behind the Mask' (Maskenin Arkasındakiler) adlı otobiyografi kitabındaki en dikkat çekici bölüm, dünyaca ünlü müşterisi ve arkadaşı Michael Jackson'ı anlattığı bölüm oldu.



Doktor Treacy ve Michael Jackson, 2006 yılında İrlanda'da tanıştı. Ünlü plastik cerrah bir televizyon kanalında canlı yayına katılmıştı, kuliste dinleniyordu. Ancak yalnız değildi. Genç bir Afro-Amerikalı kadın girdi içeriye, 'dünyaca ünlü bir sanatçıyı temsilen' orada bulunduğunu söyledi.



Dünya starı Mıchael Jackson'ın plastik cerrahından itiraflar

"BİR GECE YARISI KLİNİĞE GELDİ"



Treacy, "Kim olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu" diye anlatıyor o günü: "Basın görmesin diye gecenin bir yarısı gidip kliniği açtık ama o sırada kimin geleceğini hala bilmiyordum. Geldiğinde, 'Merhaba ben Michael Jackson. Afrikalı insanlar için yaptıklarınızdan dolayı teşekkür ederim' dedi." Treacy'nin şaşkınlığının asıl sebebi, bir gece yarısı kliniğine Michael Jackson'ın girmesi değildi (çünkü starlarla çalışmaya alışıktı). Söylediğine göre asıl şaşırdığı şey; Michael Jackson'ın, medikal bir dergide yazdığı AIDS hakkındaki makaleyi okumuş olmasıydı:"Bana o yazıyı okuduğunu söyledi, hatta okuduktan sonra ağlamış. Bu konuda yardım konserleri düzenlemek istiyordu."



"BABASININ ONU DÖVDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ"



"Onun İrlanda'daki evinde kaldım. Bir akşam birbirimize babalarımızdan söz ettik. Benimki çok sıcakkanlı bir babaydı ama Michael, babasının küçükken kendisini dövdüğünü anlattı. Kozmetik ürünleri ilk o zaman kullanmaya başlamış."



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin