Dünya markalarının iletişimi Aristo'ya emanet

İletişim ajansının portföyüne yeni markalar katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Dünya markalarının iletişimi Aristo'ya emanet

Aristo İletişim, müşteri portföyüne hobi, saat ve mutfak sektöründeki dünyaca ünlü markaların distribütörlüğünü yapan Eyüboğlu'nu ekledi.



1990 yılında Türkiye'ye ünlü İsveç çakısını ithal ederek ticari faaliyetine başlayan Eyüboğlu, aile şirketi olarak günümüzde de Victorinox, Victorinox Swiss Army, Celestron, Jamie Oliver, Buck, Zyliss, Mag Lite, Diplomat ve Cole & Mason gibi birçok dünya markasının Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. Hobi, saat ve mutfak ürün gruplarıyla kaliteli dünya markalarının her eve girmesini sağlayan Eyüboğlu, bünyesinde bulunan 19 farklı marka, 5 bine yakın ürün çeşidi ile Türkiye’de önemli bir konuma sahip. 



25 yıllık tecrübesiyle hobi sektöründeki markalarıyla faaliyet gösteren Eyüboğlu'nun iletişim faaliyetlerini Aristo İletişim yürütecek.



Aristo İletişim, Eyüboğlu'na kurumsal iletişim, lider iletişimi, stratejik medya ilişkileri yönetimi, iç iletişim, ürün ve hizmet iletişimi, sosyal sorumluluk ile sponsorluk projelerinin yönetimi ve iletişimi konularında hizmet verecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin