Dünya Kupası'ndan sonra şimdi de Şampiyonlar Ligi finalinde! Nusret Gökçe kameralara yakalandı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda final maçının ardından sahaya girip kupayla poz veren ve eleştirilerin hedefi olan 'Salt Bae' lakaplı restaurant işletmecisi Nusret Gökçe bu kez de İstanbul'da oynanan Manchester City-Inter finalinde görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Kupası'ndan sonra şimdi de Şampiyonlar Ligi finalinde! Nusret Gökçe kameralara yakalandı

'Salt Bae' lakabıyla ünlenen Nusret Gökçe, Arjantin ile Fransa arasında oynanan Dünya Kupası finali sonrası sahaya girerek kupayla ve Arjantinli oyuncularla poz vermişti.

Bu pozları çok tartışılan ve eleştirilen hedefi olan Nusret Gökçe, bu kez de Şampiyonlar Ligi finalinde görüldü.

Şampiyonlar Ligi finalinden önce düzenlenen Efsane Şampiyonlar Turnuvası'nda ünlü isim Kaka Leite ile de fotoğraflarını paylaşan Nusret Gökçe yine sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

FIFA SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI

FIFA, Nusret Gökçe'nin Arjantin-Fransa finali sonrasında sahaya inip kupayla poz vermesi ve futbolcularla selfie çektirmesi hakkında soruşturma başlatmıştı.

MEN CEZASI

FIFA kuralları gereği sahaya girmesi yasak olan Nusret Gökçe için ilk tedbir Amerika Birleşik Devletleri'nden gelmişti. ABD'de 1914 yılından beri düzenlenen futbol turnuvası olan Lamar Hunt ABD Açık Kupası'ndan Nusret Gökçe'nin men edildiği açıklanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin