Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkat çeken Vincent Aboubakar için Fenerbahçe devreye girdi

Dünya Kupası'nda oynanan Sırbistan ve Brezilya maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Beşiktaş'ın eski futbolcusu Vincent Aboubakar, Süper Lig devinin radarına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkat çeken Vincent Aboubakar için Fenerbahçe devreye girdi

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Kamerun Milli Takımı ile şov yapan Aboubakar, performansıyla dünya gündeminin de dikkatini çekmeyi başardı.

Kupada G grubunda yer alan Kamerun, Sırbistan ile oynadığı maçta 3-1 yenik duruma düşmüş ancak Beşiktaş 'ın eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ın oyuna girmesiyle işler değişmişti. Tecrübeli golcü 55. dakikada oyuna dahil oldu, 64'te şık bir golle farkı 1'e indirdi. 66. dakikada ise Choupo Moting'in golünü hazırlayan isim oldu ve takımının sahadan 3-3 eşitlikle ayrılmasında başrol oldu.

Bir sonraki maç olan Brezilya karşılaşmasında da Kamerun'un golcüsü Aboubakar yine sahneye çıktı ve 90+2'de takımını 1-0 öne geçirdi takımının galip gelmesini sağladı. Ancak İsviçre'nin Sırbistan karşısındaki galibiyeti, Kamerun'un son 16 turu şansını elinden aldı.

PERFORMANSI FENERBAHÇE'NİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Joao Pedro'un sakatlığıyla forvet hattında zora giren Fenerbahçe, Ocak ayındaki ara transfer döneminde santrfora takviye yapmaya hazırlanıyor. Takvim'in İtalyan basınından derlediği habere göre; Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da forma giyen Beşiktaş'ın eski yıldızı Vincent Aboubakar ile bir Türk takımı ciddi bir şekilde ilgileniyor ve durumunu araştırıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin