Dünya Kupası'na iki golle başlayan Enner Valencia'nın menajerinden Fenerbahçelileri üzecek açıklama geldi

Ekvador Milli Takımı ile Dünya Kupası'na rüya bir başlangıç yapan Enner Valencia'nın kaderi Dünya Kupası'ndan sonra netlik kazanacak. Valencia'nın menajeri transfer için açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Kupası'na iki golle başlayan Enner Valencia'nın menajerinden Fenerbahçelileri üzecek açıklama geldi

2022 Katar Dünya Kupası'na rüya bir başlangıç yapan Enner Valencia'nın kaderi Dünya Kupası'ndan sonra netleşecek. Enner Valencia'nın menajeri transfer için flaş açıklamalarda bulundu.

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Ekvador Milli Takımı ile gösterdiği müthiş performans ile birçok kulubün radarına giren Enner Valencia için yönetim harekete geçti. Daha önce yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’de her zaman mutlu olduğunu belirten Valencia, “Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunu başarmadan, müthiş taraftarımızı sevindirmeden buradan ayrılmak istemiyorum" sözleri üzerine Fenerbahçe yönetimi futbolcunun menajerini İstanbul’a davet etti ve sezon sonu sona erecek olan sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlama kararı aldı.

''EN İYİ KARARI VERECEĞİZ''

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Enner Valencia'nın menajeri Gonzalo Vargas, yıldız oyuncunun sözleşmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Gelecekleri ile ilgili kararı Dünya Kupası'ndan sonra vereceklerini söyledi. Ekvador basınına açıklamalarda bulunan Vargas, şunları dile getirdi:"Enner yüzde 100 Dünya Kupası'na odaklanmış durumda. Şu an sadece milli takımı düşünüyor. Dünya Kupası'ndan sonra elimizdeki farklı seçenekleri analiz edeceğiz. En iyi kararı vereceğiz."

Skorer

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin