Dünya Gazetesi’nden yeni nesil yayıncılık: Hafta! Kadroda hangi ünlü isim de var?

Son dönemde yaptığı atılımlarla dikkat çeken Dünya Gazetesi, web sitesi üzerinden yeni bir dijital yayın başlattı: Hafta... Ücretsiz olarak yayımlanacak dijital dergi, sanat, sağlık, spor, teknoloji, iş dünyası, iyi yaşam gibi farklı konuları işleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Gazetesi’nden yeni nesil yayıncılık: Hafta! Kadroda hangi ünlü isim de var?

Hafta sonu evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getirmek, okura keyifli ve ilginç bir okuma deneyimi sunmak için her Cuma site üzerinden ücretsiz olarak yayımlanacak dijital dergi Hafta, sanat, sağlık, spor, teknoloji, iş dünyası, iyi yaşam gibi farklı konuları işleyecek.

Özel röportajların ve tartışma konularının da yer aldığı Hafta’nın yayın yönetmeni Aslı Barış olurken, yazar kadrosunda ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'un yanısıra; Faruk Şüyün, Ceyhun Kuburlu, Ahmet Can, Yasemin Salih, Maya Portakal Bitargil, Selin Bozkurt gibi isimler var.

Bu hafta neler var?

- Geçen Pazar verdiği konserle milyonları gözyaşına boğan dünyanın en ünlü tenoru Andrea Bocelli anlatıyor: “Umudun sesi olmak istedim.”

- Contemporary İstanbul’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli ile sanat sohbetler: Güreli, an-turizm ve fuarcılık alanında Türkiye’nin geleceğini nasıl görüyor? Koronavirüsü nasıl atlattı? İş dünyası ne zaman normale dönecek?

-Zülfü Livaneli, Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Nazlı Eray, Selim İleri ve Yekta Kopan karantina günlerinde neler yapıyor?

- Maya Portakal ile dünyanın en güzel müzelerinde sanal bir yolculuk…

- Sağlık otoriteleri tartıştı: Bağışıklık sistemini kuvvetlendiren takviyeler dost mu düşman mı?

- Silk And Cashmere markasının yaratıcısı ve CEO’su Ayşen Zamanpur, görevini neden bıraktı? İşte kaşmirin kraliçesinin yeni hayatı...

Ve çok daha fazlası Hafta #evdekal’da… Hafta evdekal, Dunya.com/hafta da yayında….

Dünya Gazetesi’nden yeni nesil yayıncılık: Hafta! Kadroda hangi ünlü isim de var? - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin