Dünya futboluna iz bırakmış olan Hollanda efsanesi Marco Van Basten'den Manchester United'a Wout Weghorst uyarısı

Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Marco van Basten, Beşiktaş'tan Wout Weghorst'u kadrosuna katmak isteyen Manchester United Menajeri Erik ten Hag'a uyarılarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Dünya futboluna iz bırakmış olan Hollanda efsanesi Marco Van Basten'den Manchester United'a Wout Weghorst uyarısı

Kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen Manchester UnitedBeşiktaş'tan Wout Weghorst'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Hollanda ve dünya futbolunun efsane isimlerinden Marco van Basten, İngiliz devinin Wout Weghorst hamlesini değerlendirirken vatandaşı Erik ten Hag'a da uyarılarda bulundu.

Ziggo Sport'ta görüşlerini paylaşan Van Basten, Manchester United'ın bu hamlesi konusunda şüpheleri olduğunu belirtti. Özellikle hava topu hakimiyeti için bir oyuncu aranıyorsa ideal ismin Weghorst olmayabileceğini aktardı. 

Hava topları hakimiyeti konusunda Luuk de Jong'u öne çıkaran Van Basten, "Luuk de Jong'a bir bak. Gerçekten hava toplarında etkinliği üzerinden oynayabileceğiniz bir forvet. Weghorst'un bu konuda çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Kafa golü atabilir ama o daha çok coşkusu ve gücüyle bir şeyler yapabilen bir isim" ifadelerini kullandı.

Fanatik

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin