Dünya alkışlıyor biz hangi saçmalıklarla uğraşıyoruz! tv100.com yazarı Erdoğan Aktaş'tan Filenin Sultanları ile ilgili flaş yorum: Hayır yani utanmıyorlar da!

Filenin Sultanları tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonu oldu. Tüm dünya bu başarıyı alkışlarken Türkiye'de bazı kişiler Ebrar Karakurt üzerinden milli voleybolcularımızın başarısını yaşam tarzlarıyla gölgelemeye çalışıyor. tv100.com yazarı Erdoğan Aktaş konuyla ilgili dikkat çeken bir köşe yazısı yazdı. "Gel gör ki ülkenin vicdanı da, aklı da, mantığı da sanki voleybol filesine takıldı kaldı" diyen Aktaş, "Saçmalık saçmalık üstüne... Hayır yani utanmıyorlar da!" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Dünya alkışlıyor biz hangi saçmalıklarla uğraşıyoruz! tv100.com yazarı Erdoğan Aktaş'tan Filenin Sultanları ile ilgili flaş yorum: Hayır yani utanmıyorlar da!

Filenin Sultanları tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonu oldu. Tüm dünya bu başarıyı alkışlarken Türkiye'de bazı kişiler Ebrar Karakurt üzerinden milli voleybolcularımızın başarısını yaşam tarzlarıyla gölgelemeye çalışıyor.

tv100.com yazarı Erdoğan Aktaş konuyla ilgili dikkat çeken bir köşe yazısı yazdı. "Gel gör ki ülkenin vicdanı da, aklı da, mantığı da sanki voleybol filesine takıldı kaldı" diyen Aktaş, "Saçmalık saçmalık üstüne... Hayır yani utanmıyorlar da!" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Aktaş köşe yazısında Ebrar Karakurt'un maçtaki performansına dikkat çekerek, "Hani maç sayısını Ebrar alsa üzülecekler. Ebrar sayı yapmasın da Türkiye kaybetsin. Çapsızlık bu düzeylere kadar indi" ifadelerini kullandı.

Filenin Sultanları'nı tebrik eden Erdoğan Aktaş'ın yazısından dikkat çeken bölümler şöyle: 

Türkiye'nin voleybol filesinde kalan vicdanı, aklı ve mantığı

"A Milli Kadın Voleybol Takımımız için ne söylesek az. Ne kadar kutlasak, tebrik etsek yetmez. Hepsini kucaklıyorum. Şu zor günlerde ülkeye bu sevinci yaşatarak tarihe geçtiler.

Her şey bir yana, futbol dışındaki bir başarıyla insanları sokaklara döktüler ya, sevinçten delirttiler ya, bu zor günlerde yüzümüzü güldürdüler ya bu bile yeter.

Kendi payıma sadece onları değil, bütün kız çocuklarını kutlamak, hepsini kucaklamak, tebrik etmek geliyor içimden.

Yaşadığımız o kadar büyük gurur işte.

Fakat arkadaş, gel gör ki ülkenin vicdanı da, aklı da, mantığı da sanki voleybol filesine takıldı kaldı.

Ortada dünyanın alkışladığı bir başarı var; biz hangi saçmalıklarla, küfürlerle, terbiyesizliklerle uğraşıyoruz.

Saçmalık saçmalık üstüne...

Hayır yani utanmıyorlar da!

Birileri kadın voleybol oyuncularının şortuna takmıştı. Bakmayın kardeşim, bakmayın! Hani senin inancına göre o şortu giymek günah da bakmak günah değil mi? Bakma kardeşim! 

Kimseyi incitmeye, kırmaya, kendi yaşam tarzını dayatmaya hakkın yok!

Akılsızlık, vicdansızlık bununla da kalmadı.

Herkesin bildiği üzere takımın en başarılı ismi Ebrar’a yapılmayan kalmadı. Hiç utanmadılar da!

Ebrar’ın yaşam tarzı herkesin dilinde. Olmadık hakaretler edildi. Kızcağız, bir gün sonra tarihimizin en önemli maçlarından birine çıkacak, final oynayacak, saldıran saldırana.

Öyle ki, maç sayısı sırasında son vuruşu Ebrar’ın yapmaması için dua eden vicdansızlar bile çıktı. Akıl alır gibi değil ama bunu yapanlar oldu.

Hani maç sayısını Ebrar alsa üzülecekler. Ebrar sayı yapmasın da Türkiye kaybetsin. Çapsızlık bu düzeylere kadar indi.

Neyse ki Ebrar Karakurt finale çıktı, yine muhteşem oynadı ve şu zor günlerde, hepimizin göğsünü kabarttı.

Şöyle derdi büyüklerimiz: Aferin benim güzel kızım. Aferin.

Saçmalık, terbiyesizlik, çapsızlık bunlarla da bitmedi.

Maç bitmiş, sevinçten çıldırıyoruz…

Bu zor günlerde kadın voleybolcularımız sayesinde yüzümüz gülmüş…

Nefret kusanlara inat milyonlar sevincini sosyal medyadan dile getiriyor.

Bunlardan biri de Yeşil Sol Parti Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk. Çelenk, eski adıyla Twitter, şimdiki adıyla X platformunda şöyle yazdı:

“Voleybolcularımız muhteşem ötesiydi. Büyük bir heyecan yaşattılar. İyi olan ne varsa orada kadınlar var! Bravo!”

Bu kadar.

Sevgi dolu bir mesaj, gurur dolu bir mesaj.

Mesajın altına yapılan yorumlar da kin kusuyor, nefret kusuyor, aptallık ve saçmalık kusuyor. Hakaret hakaret üstüne. Bir kadına söylenmeyecek sözler. Okurken utandım.

Efendim nasıl olurmuş da Türk Milli Takımı tebrik edilirmiş. Bu nasıl siyasetçi olmakmış, bölge takımlarına destek vermek varken bu mesaj nasıl yazılırmış da cart curt.

Tarihe geçen bir başarıyı bile ağız tadıyla kutlayamaz olduk.

Böyle bir başarıda, dünyanın alkışladığı bir zaferde bile birlik olamadık. Küfür, kıyamet, hakaret gırla gitti.

Ülkenin vicdanı da, aklı da, mantığı da voleybol filesine takıldı kaldı.

Fakat her şeye rağmen kızlar bize öyle bir hediye verdi ki hem Cumhuriyet’in hem de 100. Yıl'ın kıymetini bir kez daha anladık.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin