Dün programda Soma ile ilgili yaptığınız açıklamalar Twitter'da tepki çekti. Bugün yaşanan gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Nagehan Alçı, Medyatava'nın sorusunu yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Dün programda Soma ile ilgili yaptığınız açıklamalar Twitter'da tepki çekti. Bugün yaşanan gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Manisa'nın Soma ilçesinde 205 işçinin yaşamını yitirdiği maden ocağı faciasıyla ilgili, dün CNN Türk'te yayınlanan 'Dört Bir Taraf' programında, 19 yüzyılda yaşanan maden kazalarını anlatması nedeniyle sosyal medyada eleştirilen Milliyet Gazetesi yazarı Nagehan Alçı, faciada gelinen son noktayla ilgili Medyatava'nın sorusunu yanıtladı.



MT: Dün programda Soma ile iligili yaptığınız açıklamalar Twitter'da tepki çekti. Bugün yaşanan gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?



Nagehan Alçı: Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sözün bittiği yer. Çok vahim. Bizim bir olmamız, beraber olmamız gereken bir gün. Biz ülke olarak son zamanlarda çok bölündük. Kimse bunun üzerinden siyaset yapmasın. Elbette sorumlular var, elbette bu sorumlular ortaya çıkarılmalı ama bugün gerçekten çok vahim ve bunun üzerinden siyaset üretilmemeli. Sosyal medyaya hiç bakmadım. Sosyal medya maalesef öfkenin çok biriktiği ve ortaya konduğu bir alan. Böyle zamanlarda öfkeli olmamak lazım, yapıcı olmak lazım. 



Eylem YILMAZ / Medyatava


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin