Duman, 4 yıl aradan sonra 'Darmaduman' dedi

Rock müzik grubu, 4 yıl aradan sonra yeni stüdyo albümü 'Darmaduman'ı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Duman, 4 yıl aradan sonra 'Darmaduman' dedi

Türk rock müziği grubu Duman, 4 yıl aradan sonra, 13 yeni şarkıdan oluşan yeni stüdyo albümü 'Darmaduman'ı 12 Eylül'de Pasaj Müzik etiketiyle yayınlandı.

 

Kaan Tangöze (vokal/gitar), Batuhan Mutlugil (gitar), Ari Barokas (bas) ve Cengiz Baysal’dan (davul) oluşan Duman, bugüne kadar beş stüdyo albümü, iki konser albümü ve DVD’sini müzikseverlerin beğenisine sundu.

 

Prodüktörlüğünü Duman’ın üstlendiği, 'Darmaduman' albümü Mart 2013'te İrlanda'da Grouse Lodge Recording Studios'da bir ayda kaydedildi. Albümün ilk klibinin önümüzdeki günlerde 'Yürek' parçasına çekilmesi planlanıyor. Grubun tüm üyelerine ait beste ve sözlerin bulunduğu albümde, cover parça bulunmuyor.



'Darmaduman' albümünde yer alan 'Eyvallah' internet üzerinden yayınlanmasından sonra,milyonlar tarafından paylaşıldı. Albümde 'Eyvallah' gibi toplumsal olaylara atıfta bulunan 'Gözleri Kanlı', 'Sınana Sınana', 'Köpekler' gibi parçalar dikkat çekiyor. 'Kolay Değildir' gibi ağıt havasındaki türkünün yanı sıra, 'Seviyorsan İnanıyorsan', 'Öyle Dertli' gibi şarkılar da dinleyiciyle buluşuyor. 



Yeni şarkılarını dinleyicileriyle paylaşmak için sabırsızlanan grup, Türkiye'yi dolaşarak 20 Eylül İzmir Arena, 21 Eylül Antalya Açıkhava, 25 Eylül İstanbul Harbiye Açıkhava, 28 Eylül Denizli Açıkhava, 30 Eylül Gaziantep, 1 Ekim Adana, 3 Ekim Edirne ve 5 Ekim Bursa'da parçalarını canlı çalacak.

 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin