'Dul ve işsiz güçsüz' polemiğinde kim haklı, kim haksız?

Hürriyet Magazin Konseyi, Demet Akalın ve Demet Şener arasındaki polemiği masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
'Dul ve işsiz güçsüz' polemiğinde kim haklı, kim haksız?

Cengiz SemercioğluÖmür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Hiç yakışmadı



Demet Akalın ile Demet Şener arasındaki “Dul ve işsiz güçsüz” polemiğinde kim haklı, kim haksız? Konsey iki kadının arasındaki ezeli kavgaya göz attı!



Onur Baştürk: Demet Akalın’ın kapanmayan yarasını anlıyorum ama yanlış yerden vurdu karşısındakini. Söylediği sözler hiç hoş değildi. Ona yakışmadı. Keza daha sonradan avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamayla durumu düzeltmeye çalıştı.



Ömür Gedik: Çok çirkin sarf edilen sözler. Dul ve işsiz olma durumu üzerinden hiçbir kadın aşağılanmamalı. Hele ki kadının adının olmadığı Türkiye’de! Bu olmadı.



Cengiz Semercioğlu: Allah korusun, Demet Akalın’ın yarın dul ve işsiz kalmayacağı ne malum? Hayatın yarın hangimize ne getireceği belli olmaz. Çirkin yaklaşımlar bunlar. Ayrıca Akalın’ın hali hazırda yürüyen bir evliliği var, Okan’a ayıp bu polemiğe girmesi... Demet Şener’e gelince, 16 yıl sonra boşanınca kaldığı yerden devam ediyor meseleye... Nahoş durumlar...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin