Düğünü bastı, gelinle damada dışkı fırlattı. Davetliler şoke oldu. Eski sevgili terörü!

Sosyal medyada gündem olan olayda, eski bir sevgili düğün bastığı, gelinle damada dışkı fırlattığı görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Düğünü bastı, gelinle damada dışkı fırlattı. Davetliler şoke oldu. Eski sevgili terörü!

Jam Press'in haberine göre, Bolivya'daki bir düğün damadın eski sevgilisinin intikam gplanı nedeniyle oldukça garip bir hal aldı. Kimliği kamuya açıklanmayan ancak damadın eski sevgilisi olduğu belirtilen bir kadın düğüne dışkı ve yağ dolu bir kovayla geldi ve çifti tebrik etmek istediği sırada kovayı attı.

Yerel basında çıkan haberlere göre kadının, damadın başka biriyle evlenmesine sinirlenerek kıskançlık krizine girdiği belirtildi. Gelin ve damat ise üzerlerine bulanan dışkıyı temizlemek için düğünü terk etmek zorunda kaldı.

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken anlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Ne kadar zarar görmüş ya da aldatılmış hissederseniz hissedin, asla intikam almayın. Bırakın yeni ortağıyla mutlu olsun" yorumunu yaptı.

Bir başkası sosyal medya kullanıcısı ise, "Gelin için ne kadar yazık, bu rahatsız anı her zaman aklında tutacak" yorumunu ekledi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Bu olayın kesinlikle şikayet edilmesi gerekiyor" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin