Düğünde yemek kavgası çıktı. Kendilerine yemek verilmediğini söyleyen 3 kişi garsonlara kavga etti: Bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı

Balıkesir Edremit'de bir otelde düzenlenen yemekli düğünde kan aktı. Düğünde 3 kişi kendilerine yemek verilmediğini söyleyerek garsonlarla tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce zanlılar yanlarında bulunan tabancayla garson kardeşlere kurşun yağdırdı. Garsonlardan biri öldü diğeri yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Düğünde yemek kavgası çıktı. Kendilerine yemek verilmediğini söyleyen 3 kişi garsonlara kavga etti: Bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir otelde yapılan yemekli düğünde 3 kişi, kendilerine yemek verilmediği gerekçesiyle tartışıp, kavga ettikleri garson kardeşler Serkan Kanat ile Özkan Kanat’ı tabancayla vurdu. Kardeşlerden Özkan Kanat yaşamını yitirirken Serkan Kanat ise yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bostancı Mahallesi’nde meydana geldi. Otelde yapılan yemekli düğüne katılan 3 kişi, kendilerine yemek verilmediği gerekçesiyle garson Özkan Kanat ve ağabeyi Serkan Kanat ile tartışmaya başladı.

TABANCAYLA ATEŞ AÇTILAR

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada bu kişiler, tabancayla Kanat kardeşlere ateş etti. İki kardeş yaralanırken, ihbar üzerine düğün salonuna polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Özkan Kanat, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Tedaviye alınan Serkan Kanat’ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin