Dudak dolgusu yaptırırken dudaklarınızdan olmayın! Uzman estetisyen Semra Efe uyardı...

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Uzman Estetisyen Semra Efe son günlerde adeta çılgınlığa dönen dudak dolgusu hakkında önemli uyarılar yaptı. Küçük yaşlara kadar inen dudak dolgusu yaptırmanın ihtiyaç dahilinde olmaktan çıktığını belirten Semra Efe, merdivenaltı yerlere ve ürünlere karşı dikkatli olmak gerektiğini aktardı.

Google Haberlere Abone ol
Dudak dolgusu yaptırırken dudaklarınızdan olmayın! Uzman estetisyen Semra Efe uyardı...

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Uzman Estetisyen Semra Efe estetik operasyonlarının özellikle de dudak dolgusunun son dönemlerde artışa geçtiğini vurguladı. Küçük yaşlara kadar inen dudak dolgusu yaptırmanın ihtiyaç dahilinde olmaktan çıktığını belirten Semra Efe, merdivenaltı yerlere ve ürünlere karşı dikkatli olmak gerektiğini aktardı. 

Semra Efe sosyal medya ya da akranlarla olan ilişkiden doğan beğenme duygusu sonucu estetiğe yönelen gençlerin sayısının arttığına dikkat  çekti. Küçük yaşlardaki gençlere ihtiyaç dahilinde olmadan estetik yapmayı etik bulmayan Efe, bazı online alışveriş platformlarında satılan evde dudak dolgusu yapmak amacıyla üretilen ürünlerle ilgili çok önemli uyarılar yaptı. İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin