Dua Lipa’nın aşk hayatında fırtınalar kopuyor! Trevor Noah’dan sonra şimdi de...

Ünlü komedyen Trevor Noah ile birlikte olduğu konuşulan Dua Lipa'nın adı şimdi de Jack Harlow ile anılıyor. Harlow daha önce Dua Lipa isimli şarkısıyla dikkat çekmişti.

Google Haberlere Abone ol
Dua Lipa’nın aşk hayatında fırtınalar kopuyor! Trevor Noah’dan sonra şimdi de...

Jack Harlow’un son albümünde 'Dua Lipa' isimli bir şarkı yer almıştı. Hatta Harlow, mayıs ayında albüm çıkmadan önce, Lipa’nın onayını almak için FaceTime’da Lipa’yı aradığını söylemişti.

Ancak Harlow ve Lipa’nın tek teması bu görüşme olmadı. İkili kasım ayında bir etkinlikte bir araya geldi. Harlow’a yakın bir kaynağın Page Six’e anlattıklarına göre; ikili tanıştıktan sonra birbirlerine aşık oldu ve o zamandan beri de sık sık görüşüyorlar.

Harlow’a yakın bir kaynak da “her zaman onun hayranı olduğu için elinden gelenin en iyisini yapacaktır” diye konuştu.

Lipa da Harlow da henüz bir açıklama yapmadı. Lipa ve Trevor Noah’nın da birliktelikleri ikili tarafından açıklanmamıştı. Basına yansıyan fotoğraflarda ikilinin beraber yemek yedikleri görüntülenmiş ancak çeşitli kaynaklardan sadece yakın arkadaş oldukları bilgileri gelmişti.

Dua Lipa’nın son olarak, Gigi Hadid’in erkek kardeşi Anwar ile ciddi bir ilişkisi vardı ancak çift, Aralık 2021’de yollarını ayırdı.

Etiketler Dua Lipa Trevor Noah
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin