DSİ sürekli işçi alımı başvuruları ne zaman ve nereye yapılacak. DSİ sürekli işçi alımı başvuru şartları neler? DSİ işçi alımı başvuru sonuç tarihi

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), taşra teşkilatı için işçi alımı yapacak. 908 kişinin istihdam edileceği alımlarda tüm detaylar belli oldu. DSİ bünyesinde işçi olarak çalışmak isteyen adayların 22 Nisan'a kadar başvuruyu yapması gerekiyor. Peki DSİ sürekli işçi alımı başvuruları ne zaman ve nereye yapılacak. DSİ sürekli işçi alımı başvuru şartları neler? DSİ işçi alımı başvuru sonuç tarihi.

Google Haberlere Abone ol
DSİ sürekli işçi alımı başvuruları ne zaman ve nereye yapılacak. DSİ sürekli işçi alımı başvuru şartları neler? DSİ işçi alımı başvuru sonuç tarihi

DSİ sürekli işçi alımı ilanı Resmi Gazete ile duyuruldu. DSİ işçi alımında adaylar herhangi bir sınava tabiğ tutulmayacak. İşçi alımları noter kurası ile belli olacak. 

 

Sürekli işçi alımında teknisyen, bekçi, aşçı, bahçıvan, badanacı, düz işçi, kaloriferci, sıhhi tesisatçı ve ambar işçisi aranıyor.

22 Nisan'a kadar yapılan başvuruların sonuçları 3 Mayıs kurası ile belli olacak.

DSİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NEREYE YAPILIR?

DSİ işçi alımı için gereken şartları sağlayan adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu il müdürlükleri ya da İŞKUR'un internet sitesinden yapacak. 

 

3 Mayıs'ta yapılacak kuranın yeri, saati gibi bilgiler DSİ bölge müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacak. Adayların adreslerine yazılı bildirim (tebligat) yapılmayacak.

DSİ işçi alımı kura çekimi sonuçları asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler de bölge müdürlükleri internet sitesinden kontrol edilecek.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin